Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

Ulstam alakformáló kezelésAz Ulstam olyan HIFU (High Intensity Focused Ultrasound, azaz intenzíven fókuszált ultrahangos) berendezés, mely a nemkívánatos szubkután, bőr alatti zsírszövetet kezeli. Nagyon precíz, nem invazív és gyors kezelést tesz lehetővé az alakformálás során.

 

Hatásmechanizmus:

Az ultrahangnak jelen esetben a thermális hatását használja ki a berendezés. A célzott mélységben a zsírszövetet 65-70C-ra melegíti fel a fókuszált ultrahang, ezáltal roncsolja a zsírsejtek falát. Ha a zsírszövet 25mm-nél vastagabb, érdemes mindkét fejjel megdolgozni a zsírdepókat. Ha a zsír csak 15- 25mm között van, akkor csak a kisebb, 7 mm-es fejjel kezelünk. Ennek a kisebb fejnek köszönhetően az olyan területek is kezelhetőek, mint a combok és a felkarok. A kezelések során nincs szükség érzéstelenítésre, altatásra, fájdalomcsillapításra. Az Ulstam kezelés alatt nem szükséges hűteni az epidermiszt, mert a kezelés fókuszpontja a bőr alatti zsírréteg.

 

Milyen területen alkalmazható?

Az Ulstam a helyi zsírlerakódások kezelését szolgálja olyan területeken, ahonnan mozgással és diétával sem tudunk megszabadulni. Az Ulstam géppel csak testen kezelünk, arcon nem használjuk, a kezelési mélységből kifolyólag.
 

Kezelhető területek: felkarok, has, csípő, derék, fenék, combok, belső combok, fenék alatti rész (ún. banán), lovaglónadrág területe, melltartó alatti zsírdepó.
 

Meddig tart a hatása?

A kezelés során hatékonyan károsított zsírsejtek nem regenerálódnak, a kiválasztással távoznak a szervezetből. Ha hízás nem áll fenn, az eredmény tartós.

 

Mennyire biztonságos a kezelés?

Az ultrahang fókuszpontja alatti és feletti szövetek nem sérülnek, így teljesen biztonságos a kezelés.

 

Hogyan készüljek a beavatkozásra?

A páciens részéről előkészület nem szükségszerű. A kezelést konzultáció előzi meg. A kezelés gyors, a terület nagyságától függően max. 30 perccel kell tervezni.

 

A természetes úton távozó zsírsejtek és tartalmuk kiürülését a szervezetből fokozza a megfelelő folyadékfogyasztás (min. 2 liter víz naponta), a nyirokmasszázs, a mozgás.Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+
Nőgyógyászat
+


Aktuális ajánlatok


Bejelentkezés
Adja meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahívja Önt konzultációs időpont egyeztetésére.


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2019 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!