Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

Royal Platinum arckezelésBőrfelszín-megújítás, masszázs, őssejtek és luxus pakolás, platina részecskék és kryoelektroporáció – kényeztetés felsőfokon!

 

Platina nanokolloid generátor segítségével platina nanokolloid részecskékkel dúsítjuk fel a kozmetikumot. A platina részecskék eltávolítják a szabadgyök képző aktív oxigént, antibakteriális hatással bírnak, szabályozzák a bőr egyensúlyi állapotát. A nanorészecskék felszívódása méretük miatt sokkal hatékonyabb, mint a normál platina esetében.

 

A kezelésnek részét képezi a krioelektroporációs hatóanyag bevitel is. A CareSys egyedülálló transzdermális hatóanyag bejuttató rendszere kriotechnológiával működik. A hűtőfejjel egyesített elektroporáció növeli a hatóanyagok felszívódási sebességét. A krio-elektroporációs kezelés ragyogóvá és feszessé teszi a bőrt. Ebben a lépésben gyógyító peptideket és növényi őssejteket viszünk be a bőr mélyére. 


Keleti Andrea ezt a kezelést választotta!

 

Ha érdekli a fenti luxus kezelés, keressen bennünket a 06 20 323 3298-as számon vagy írjon az info@royalclinics.hu címre.Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+
Nőgyógyászat
+


Aktuális ajánlatok


Bejelentkezés
Adja meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahívja Önt konzultációs időpont egyeztetésére.


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2015 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!