Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

A LEGÚJABB: Hajhullás kezelés kombinált CO2+O2+PRP terápiávalA hajhullás karboxiterápiával, oxigénterápiával és saját vér terápiával történő kombinált megoldás elsőként a Royal Clinics központban Magyarországon!

 

A kúra folyamán a páciens különböző kezeléseken vesz részt, melyek több oldalról támadják a problémát. A kezelések egyik részén az érintett fejbőr területet tiszta CO2 és O2 gázzal kezeljük (karboxiterápiás ülés). 

 

A kezelések másik fajtája, mely szintén része a terápiának, az ún. Drakula terápia vagy PRP. Nézzük meg, melyik kezelésen mi történik: 

 

A karboxiterápia lényege egy olyan egyedülálló rendszer, mellyel az érintett fejbőr területeken orvosi tisztaságú CO2 gázt juttatunk egy piciny mezoterápiás méretű tűvel a bőrbe. Gyors és gyakorlatilag fájdalommentes. Az injektált területen a vér hemoglobin tartalma a CO2 hatására több O2-t ad le. Ettől kitágulnak az erek, nő a terület vérellátása és ennek révén táplálása és O2 ellátása is. A CO2 injektálást követően jön ennek az ülésnek a következő lépése, a tiszta oxigén injektálása (immáron tű nélkül), mely erősíti a CO2 kezelés hatását és még dúsabbá teszi a szövetek oxigénellátottságát. 

 

A másik típusú kezelés során a páciens levett vérét centrifuga segítségével szeparáljuk és a vérlemezkében feldúsult, és a hajnövekedést indukáló növekedési faktorokat tartalmazó plazmát injektáljuk a problémás területre. 

 

A páciens a kúra során összesen 13 alkalommal látogat el központunkba kezelésre. 

 

A kúra során elsőként a hajhullás ütemének csökkenését, akár teljes megszűnését tapasztalja a páciens, a második fázisban pedig új, finom hajszálak indulnak növekedésnek. A terápia előnye, hogy az újonnan nőtt hajszálakat nagy erővel stabilizálja a megemelkedett oxigénellátás. 

 

Minél hamarabb keres fel bennünket a hajhullás, vékonyodás problémájával, annál nagyobb az esélye, hogy hatékony változást tudunk elérni. 

 

Ha érdekli a fenti kezelés, foglaljon konzultációs időpontot az info@royalclinics.hu címen vagy a 06 20 323 3298-as telefonszámon. 

 

 Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+
Nőgyógyászat
+


Aktuális ajánlatok


Bejelentkezés
Adja meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahívja Önt konzultációs időpont egyeztetésére.


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2015 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!