Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

Karboxi terápiaSzíntelen, szagtalan, nem látjuk és gyógyít – mi az?

 

Az oxigén és szén-dioxid minden egyes pillanatban jelen van szervezetünkben. Belélegezzük az oxigént, és kilélegezzük a szén-dioxidot. A növények felveszik ezt a gázt, majd fotoszintetizációval oxigént bocsátanak a levegőbe. A körforgás állandó.

 

Testünk valamennyi sejtje, függetlenül a feladatától (szív sejtjei, agysejtek, bőrsejtek, stb.) mind-mind bocsátanak ki szén-dioxidot, és valamennyiüknek szüksége van az éltető oxigénre. A szén-dioxid a szervezetben tehát annak a jele, hogy szervezetünk működik, üzemel.

A sejtekhez az oxigént az erek, az erekben lévő vörösvértestek hemoglobinja szállítja a tüdőből. Az érkező hemoglobin olyan környezettel találja magát szemben, ahol a szén-dioxid szint magas, és ennek hatására leadja a szállított oxigénmolekulát.

 

Ezt a folyamatot használja ki a bőrgyógyászat: ugyanis ha kívülről, mesterségesen, egy tűvel szén-dioxidot juttatunk a bőrszövetbe, a hemoglobin érzékeli a megemelkedett szén-dioxid szintet, és ennek hatására több oxigént ad le. Az erekből felszabaduló többlet oxigén átjárja az erek alatti és feletti területeket is, kifejtve jótékony hatását.

 

Viszont ez a hatás még mindig nem elegendő ahhoz, hogy a bőr összes, az erek feletti rétege oxigénben telített legyen, ezt a tiszta oxigénnek egy másik berendezéssel immáron tű nélkül, nagy nyomással, kívülről történő bejuttatásával tudjuk megvalósítani.

 

Így tehát a két gáznak a kölcsönös együttműködésével, egy ülésben, egymás után történő alkalmazásával tudjuk elérni a kívánt hatást: az egészséges bőrszövetet, mely rostokban gazdag, megfelelően behálózzák a mikroerek és anyagcseréje is a kívánt szinten működik. Azaz fiatalodik a bőr, és visszanyeri egészséges funkcionalitását.

 

Különösen hatékony ez a kezelés akkor, ha az elégtelen mikrokeringéshez is köthető problémákat kezelünk: pl. szem alatti kékes karikák, stria, hajhullás, laza bőr arcon és testen, cellulit.

 

A kezelésekre jellemzően heti rendszerességgel kerül sor. Elsőként a szén-dioxidot vezetjük néhány szúrási ponton a bőrbe egy egészen apró tű sebességével. A gáz mennyiségét az orvos szabályozza, szigorú protokollok szerint.

 

A magas tisztaságú oxigént már nem tűvel, hanem speciális kezelőfejjel, 2,8 bar nyomáson mintegy „befújjuk” a szövetbe.

 

A kezelések száma problémától függ, 5-10 alkalmat jelent általában.

 

Kinek ajánlott ez a kezelés? Mindenkinek. Aki kedveli a természetes megoldásokat. Aki hatóanyag allergiás. Aki a gyors beavatkozások híve. Aki szeretné Magyarországon az elsők között igénybe venni ezt a különleges, kombinált megoldást. Aki igényli bőre egészségét.

 

Ha érdekli új eljárásunk, jelentkezzen be orvosi konzultációra az info@royalclinics.hu email címen vagy hívja a 06 20 323 3298-as telefonszámot. Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+


Aktuális ajánlatok
Felszívódó szálas arcformázás mellé ajándék botox
Scarlet RF kúra 30% kedvezménnyel
Hialuronsavas töltés 30% kedvezménnyel
Testkezelő kúra ajándékkal
Hush and Hush ajánat
IMAGE Skincare ajánlat
Hush & Hush étrend-kiegészítők szervezetünk egészségéért
Perozin fájdalomcsillapító krém
Felszívódó szálas arcformázás
Hialuronsavas ráncfeltöltés és ajakfeltöltés
Hush & Hush Plant Your Day
Hush & Hush Deeply Rooted 120 kapszula
Hush & Hush Mind Your Mind 60 kapszula
Hush & Hush Time Capsule 60 kapszula
Yana kollagén ital
Csomagajánlatok
KOMBINÁLT FTC SZÁLBEHÚZÁS ÉS TÖLTÉS/BOTOX KEZELŐCSOMAG
CO2 LÉZERES BŐRMEGÚJÍTÁS
FELSZÍVÓDÓ SZÁLAS ARCKONTÚROZÁS (FTC) TAPASZTALT, OKTATÓ ORVOSAINKTÓL
Amit a felszívódó szálas arcformázásról, a Fine Thread Contouringról tudni érdemes
Amit a hialuronsavas feltöltésről tudni érdemes


Bejelentkezés
Adja meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahívja Önt konzultációs időpont egyeztetésére.


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2019 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!