Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

Duo Lifting arcliftingA Royal Clinics központban hazánkban elsőként került bevezetésre a Duo Lifting eljárás, illetve orvos-esztétikai központunk egyben az eljárás oktatóközpontja is! Orvosaink maximális szakértelemmel, naprakész tudással várják Önt!

Létezik olyan eljárás, mely annyira természetes eredményt hoz, hogy ismerőseink fürkészve nézik arcunkat, látva, hogy valami történt, de nem tudják megfogalmazni, hogy pontosan mi is az, amitől akár 10 évvel is fiatalabbnak tűnünk? Amivel nem csak az arc laza szöveteit emeli meg (illetve szemöldököt, nyakat), hanem közben beindítja a bőr természetes regeneráló folyamatait és stimulálja a bőr fiatalságát biztosító kollagénrostok termelését?

Bizony, a válasz igen. Hazánkban körülbelül két éve végzik szakképzett orvosok az úgynevezett Fine Thread Contouring (FTC) azaz vékonyszálas kontúrozási eljárást. Ennek során különböző méretű és kialakítású felszívódó szálakat helyeznek el a bőrszövet megfelelő mélységében, közel az izomhoz, melyek fokozzák a szövet szilárdságát, feszességét, és stimulálják a kollagénrostok termelődését.

Az FTC eljárás továbbfejlesztéseként jelentek meg a kis fogakkal ellátottt, ún. cog szálak, melyek a szálakon kialakított kis karmokkal képesek belekapaszkodni a szövetekben és azokat megemelni.

Lehet ezt még tovább fokozni? A válasz ismét csak igen. A Duo Lifting a világon a legújabb, felszívódó szálakkal dolgozó eljárása. A Duo Lifting valóban más, egyedülálló és óriási lehetőségeket biztosít a bőrgyógyászoknak és plasztikai sebészeknek.
 Még az FTC-nél is komolyabb tehát a beavatkozás, mégis altatás nélkül, helyi érzéstelenítésben végezhető kezelésről van szó. A Duo Lifting különleges szálai a korábbinál is erősebbek, és mindegyik szálon megtalálhatóak azok a bizonyos kis "csodát" hozó karmok, méghozzá nagyobb számben és speciális kialakításban.

Ennek köszönhetően a korábbinál is nagyobb mértékű a lifting hatás, és maximálisan rögzülnek a beépített szálak.
 Orvosunk az arc középső részén (midface - ahol szükség szerint a nazolabiális redő, az orca és az áll vonala a célzott terület), a szemöldök területen (ahol megemeljük a szemöldököt) és a nyakon végzi a beavatkozást.

A kezelés előtt konzultációra van szükség, ahol Ön orvosunkkal együtt átbeszéli az eljárást, tisztázzák a reális elvárásokat, a várható eredményeket, az esetleges kontraindikációkat, stb.

A kezelés előtt sterilizálás és helyi érzéstelenítés szükséges. Maga a Duo Lifting beavatkozás kb. másfél-két óra hosszúságú (arcon), ezalatt kerülnek kanülök segítségével beültetésre a polidioxanon szálak.

 

A beavatkozás ödémásodással és ritkán bevérzéssel járhat. A hatás tartós, akár két évig is fennmarad.

Amennyiben érdekli ez a különleges, világújdonság Duo Lifting beavatkozás, keressen bennünket elérhetőségeinken, írjon központi e-mail címünkre info@royalclinics.hu vagy hívjon bennünket  a 06 20 343 3298-as számon és kérjen konzultációs időpontot.

 

 Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+
Nőgyógyászat
+


Aktuális ajánlatok
Júniusi ajánlatok klinikánkon
Felszívódó szálas arckezelések 20% kedvezménnyel
Gépi testkezelések 40% kedvezmény
Calluspeeling láb peeling 9.990 Ft + termékkedvezmény
Aqualyx zsírbontó injekciós kúra 2+1
Nyári kezelések
Mádai Vivien választása: Scarlet RF arckezelés Ajándékkal
I Conceal Flawless Foundation 15 % kedvezmény
PREVENTION+ Daily MATTE Moisturizer OIL FREE SPF32 15% KEDVEZMÉNY
Image Skincare új kezelések - hódítanak a maszkok
Új! I MASK PURIFYING PROBIOTIC MASK
Új! I MASK HYDRATING HYDROGEL SHEET MASK
Új! I MASK FIRMING TRANSFORMATION MASK
Új! I MASK ANTI-AGING HYDROGEL SHEET MASK
Újdonság! Perozin fájdalomcsillapító krém
Limitált kiadású Lip meglepetés
Botanical Beauty csomag
Magas biztonság és hatásosság a regeneráló orvosi beavatkozások területén
Újdonság! Nelly De Vuyst Biotense arckezelés


Bejelentkezés
Adja meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahívja Önt konzultációs időpont egyeztetésére.


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2019 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!