Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

Veer technológia hajszálerek ellenVeer UTC : A leghatékonyabb megoldás az esztétikailag zavaró vékony erek eltávolítására

 

A VEER UTC gép az arcon és testen megjelenő, esztétikailag zavaró apró, seprűszerűen megjelenő erek, teleangiectasia, illetve a rozáceás értágulás, vagy pókangiómák megszüntetésében segít. Teszi mindezt a monopoláris rádiófrekvenciás hullám segítségével úgy, hogy a környező szövetek károsodásának kockázata szinte kizárt.

 

A Veer UTC kezelés azonnali és tartós eredményeket biztosít mellékhatások és komplikációk nélkül. Nem szükséges felületi érzéstelenítés, nem áll fenn megégés veszélye, nincs fájdalmas vágás, a pigmentálódás kockázata is igen alacsony.

 

 

Hogyan működik az eljárás?

A VEER UTC olyan egyedülálló technológia, mely steril, egyszer használatos hajszálvékony tűn keresztül magas frekvenciájú, szelektív energiát (impulzusokat) vezet az érbe. Az energia olyannyira koncentrált, hogy lehetővé válik kizárólag a célzott területbe (az érbe) történő juttatása, így elkerülhető a környező szöveti elemek nem kívánt károsodása. Ezzel a megoldással hatékonyan harcolunk a mikro-szkleroterápia által már nem kezelt kis erek ellen, melyek oly jellemzőek pl. az orrtőnél vagy a bokán.

A kezelés során kb. 1-2 mm távolságban érintjük a tűvel az bőrt az ér mentén, hosszában. Az ér koagulálódik, a kezelt ér gyakorlatilag összeomlik, záródnak az érfalak, megszűnik a pangás lehetősége és ezzel megszűnik maga az elváltozás is.

 

Milyen érzés a Veer UTC kezelés?

A legtöbb páciens apró szúró, forró helyi érzést, picit később viszketést érez.

A kezelés minimális kellemetlenséggel jár. Érzéstelenítést nem alkalmazunk előtte, hogy elkerüljük az erek összehúzódását (ez ugyanis csökkentené a hatékonyságot). Ha esetleg a páciens tart a fájdalomtól, javasoljuk fájdalomcsillapító bevételét a kezelés előtt (aszpirin tartalmú készítmény nem ajánlott). A kezelés után a páciens rögtön visszatérhet normál napi tevékenységeihez, megfelelő fényvédelemmel.

 

Mit várhatunk rögtön a beavatkozást követően?

A kezelés után legtöbb esetben azonnal eltűnik maga a kis ér, a kezelés helyén pedig kipirosodás, vagy apró, pattanásszerű kis pontok, ödéma, karcolás, mikro-var jelenik meg, melyek spontán, maguktól eltűnnek és felszívódnak. Vannak olyan páciensek, akiknél ezek közül egyik sem lép fel, van, akinél 2-3 hétig látható a koagulált anyag a bőrfelszín alatt, a kezelt ér mentén. 

Kezelés után jégakkuval illetve hűsítő géllel minimalizáljuk a fellépő pirosságot és esetleges ödémát.

 

Mire kell figyelni Veer UTC kezelés után?

A beavatkozás után 2 hétig magas faktorszámú fényvédő krémmel védjük a területet, hogy így csökkentsük minimálisra az esetleges pigmentálódás kockázatát. A kezelés után 2 hétig ne használjon önbarnító terméket.

 

Kinek javasolt a kezelés?

Mindenkinek, a bőr fototípusától függetlenül. Bárkinek, akit zavarnak az egészségügyi gondot nem jelentő, de esztétikailag zavaró kis erek. Mindenkinek, akit zavar a rozácea következtében elpattant piros erek látványa. Minden hölgynek, akinél pl. a terhesség miatt megjelentek a lábán a seprűvénák.  

 

Melyek a beavatkozás ellenjavallatai?

Várandósság, a kezelt területen jelenlévő és apparens bőrprobléma, gyulladás, keloidos hegesedési hajlam, a tű anyagára való allergia.

 

Milyen gyakorisággal történik a Veer UTC kezelés?

A legtöbb esetben 1-3 alkalmas kezeléssel megszűnik a probléma, és a tipikus tisztulás kb. 70%-os. A már kezelt ér többé nem jelenik meg újra. Ha a problémát kiváltó ok (pl. genetika, hajlam) nem szűnik meg, akkor a probléma újra megjelenhet. Amennyiben az ok megszűnik (pl. gyógyszer váltotta ki), akkor a beavatkozás végleges megoldást jelent. A kezelést 4-6 hetenként kell ismételni, ha szükséges.

 

Miért Veer UTC kezelés?

-       Mert a kezelés egész évben végezhető

-       A beavatkozásra minden bőrtípus alkalmas

-       Nincs káros mellékhatás (pigmentáció, allergia, égés, nekrózis, stb.)

-       Nőknél, férfiaknál egyaránt hatásos

-       Nincs káros mellékhatások (depigmentáció, allergiás reakciók, égési sebek, nekrózis, stb.)

-       Semmilyen anyag nem kerül beinjektálásra, így nincs allergia

 

Előtte-utána eredménykép Veer kezeléssel, orrtőnél történt érkezelés:

Előtte  Utána

Konzultációs időpont egyeztetéséhez keressen bennünket a 06 20 323 3298-as számon vagy az info@royalclinics.hu címen. Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+


Aktuális ajánlatok


Bejelentkezés
Adja meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahívja Önt konzultációs időpont egyeztetésére.


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2019 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!