Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

TCA savazásA triklórecetsavas (TCA) hámlasztások az orvosi középmély hámlasztások leggyakrabban választott eljárásai. A bőrnek nem csupán a legfelső rétegét távolítjuk el, hanem kicsit mélyebbre hatolva serkentjük a kötőszöveti rostok újratermelődését is.


Indikáció: A bőr öregedése, az erőteljesebb ráncok, a matt, élettelen bőr, az aknés hegek, az egyenetlen bőrkép mind-mind zavaró tényezőt jelent minden nő számára. Mindannyian szeretnénk ragyogó, egységes, egyenletes és egészséges bőrképet. Legyen szó aknéról, aknés hegekről, apróbb vagy mélyebb ráncokról, hiperpigmentációról, az átlagos peelingnél nagyobb erősségű orvosi hámlasztás hatalmas segítséget nyújthat. Az eljárás olyan erőteljesebb problémákra is hatékony megoldást jelent, amelyet a hagyományos peelingek nem képesek orvosolni.
Kezelt terület: Az orvosi peeling jellemzően az arc, a nyak, a dekoltázs kezelésére alkalmas, de egyéb területeket is kezelhetünk vele.


Orvosi peeling működési elv: A TCA savakkal végzett hámlasztás szükségességét szakértő kollégáink döntik el a konzultáció során. Az általunk használt savak speciális állaga lehetővé teszi a biztonságos és kontrollált alkalmazást.

 

Előkészület a TCA kezelésre: Egyéntől függően szükséges lehet előkészítő termékek otthoni használatára vagy felszínesebb, előkészítő klinikai hámlasztásra.


A orvosi peeling kezelés menete: A bőr tisztítása során meghatározott hatóidőn keresztül dolgozik a sav a bőrön. A hatóidő letelte után bőrregeneráló termék felvitelével zárjuk a peeling kezelést.

 

Peeling utáni teendők: A kezelések után speciális regeneráló krém, illetve fényvédő használata KÖTELEZŐ. A napozás, szoláriumozás az előírt időkorlát letelte előtt tilos. A bőrt az ajánlott termékekkel kell kezelni, egyéb esetben nemkívánatos mellékhatások alakulhatnak ki. 

 

A TCA kezelést minden esetben és kizárólag orvos végzi.


Az orvosi peeling kezelés időtartama, szükséges kezelésszám: Félévente, évente érdemes egy fenntartó kezelést tervezni az eredmények fenntartása érdekében.


Mellékhatás, szövődmények: Elsősorban a hámlasztás mélységétől, valamint az egyéni érzékenységtől függően kialakulhat időleges bőrpír, égő fájdalom. A hámlás mértéke eltérő, TCA savas beavatkozás esetén jelentős hámlásra kell számítani.


Kontraindikációk: allergia az alkalmazott savakra, illetve nem javasolt cukorbetegség, súlyos veseelégtelenség és akné esetén.

 


Figyelem! A fenti információk tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlatnak. Az Önnek legmegfelelőbb kezelési program összeállítása csak személyes konzultáción, diagnosztikát követően lehetséges.


További információért, időpont egyeztetés végett hívja a 06 20 323 3298-as telefonszámot vagy regisztráljon itt.Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+
Nőgyógyászat
+


Aktuális ajánlatok


Bejelentkezés
Adja meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahívja Önt konzultációs időpont egyeztetésére.


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2015 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!