Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

MezoterápiaMezoterápiás arcfiatalítás (ránctalanítás, lifting, regenerálás), mint az egyik legtermészetesebb eljárás


A probléma: Bőrünk az idő előrehaladtával folyamatosan öregszik, így ráncokat, időskori pigmentfoltokat, szárazságot, egyre lazább és kevésbé rugalmas kötőszövet jeleit tapasztaljuk magunkon. Bőrünk elkezd fokozatosan vékonyodni, veszít simaságából is, valamint a gyógyulási folyamatok is tovább tartanak. Ezek a folyamatok bármennyire is hihetetlen, de már a 20-as éveink közepén elindulnak. A kollagén és az elasztin termelés visszaesik, az elhalt hámsejteket sem váltják már fel olyan gyorsan a bőr alsó rétegeiből felfelé törekvő új sejtek. Ugyanakkor bőrünk öregedéséért nem csak a szervezetünk normális korosodásával járó folyamatok felelősek, hanem bizonyos külső behatások, mint pl. napozás, ezt tovább erősítik. Az UV sugárzás kifejezetten káros, mivel fokozza a kollagén lebomlását és az elasztinnak sem tesz jót.


A megoldás mezoterápia: A mezoterápia teljesen természetes eljárás, nem minősül mesterséges beavatkozásnak. A tű csak azt a célt szolgálja, hogy segítse a hatóanyagok lehető legmélyebbre jutását, egészen a bőr élő rétegéig. Amennyiben mezoterápia mellett dönt, fontos tudnia, hogy a ráncok esetében inkább a megelőzésre, mint a már kialakult ráncok eltávolítására alkalmazzuk. Ugyanakkor a már kialakult ráncokra is simító hatást gyakorolnak a megfelelő helyre fecskendezett vitaminok, antioxidáns, hialuronsav, stb., melyek regeneráló, stimuláló, feszesítő hatást gyakorolnak a bőrre. A kezelő az Ön problémájának legmegfelelőbb „koktélt” keveri ki és fecskendezi be. Koktéljaink között megtalálható többek között a ránckezelő, a fény okozta öregedés kezelésére szolgáló, a fiatalító, antioxidáns, regeneráló és feszesítő mix. Arcon a szemkörnyék finom börének, illetve az orr területének kivételével az egész felületet tudjuk kezelni. Fontos, hogy a Mezoterápia során bejuttatott anyagok kizárólag orvosi tisztaságú, steril készítmények legyenek.


A mezoterápia kezelés menete: A  mezoterápia során a hatóanyagok bejuttatásához pisztolyt használunk. A mezoterápia kezelés előtt kérésre egy fájdalomcsillapító gélt viszünk fel a letisztított bőrre. A hatóidő letelte után megkezdjük a steril hatóanyagok befecskendezését, néhány milliméter mélyre. Kellemetlen érzés az arra érzékeny egyéneknél felléphet.


A mezoterápia kezelés időtartama, szükséges kezelésszám: Hetente vagy kéthetente ismételjük a mezoterápia kezelést, 4-10 ismétléssel, időtartama a kezelt terület nagyságától is függ.


Kontraindikáció: terhesség, szoptatás, antikoaguláns szedése, vérzékenység, hatóanyag allergia.

 


 
Figyelem! A fenti információk tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlatnak. Az Önnek legmegfelelőbb kezelési program összeállítása csak személyes konzultáción, diagnosztikát követően lehetséges.


További információért, időpont egyeztetés végett hívja a 06 20 323 3298-as telefonszámot vagy regisztráljon itt.
 Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+
Nőgyógyászat
+


Aktuális ajánlatok
Szeptemberi ajánlatok a Royal Clinics-nél
Szeptember hónap terméke: I Beauty brow and lash enhancement serum
YANA kollagén ital a fiatalságért
Image Skincare lapmaszkok
Volite kezelés a hosszan tartó hidratálásért
Image Skincare fényvédők
Calluspeelinggel a puha és ápolt talpakért
Nyári kezelések a hidratált és ragyogóan szép arcbőrért
Az Image Skincare márka új fényvédői
Biomolekuláris lapmaszkos kezelés
Image Skincare I Conceal alapozó
Ormedic Lip Pink Limited Edition
Image Skincare Gro-Medic Hair Loss sampont
LOTUS Gynolaser – az intim fiatalság titka
Ne hagyjon esélyt a bőrráknak!
Látványos változás Dermalax Deep hialuronsavas feltöltéssel
E-Clip gépi bőrfeszesítés intenzíven fókuszált ultrahanggal
Fine Thread Contouring - Arclifting felszívódó szálakkal
Új doktornővel bővült a Royal Clinics orvos-esztétikai központ bőrgyógyászata


Bejelentkezés
Adja meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahívja Önt konzultációs időpont egyeztetésére.


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2015 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!