Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

PRP DrakulaterápiaPRP-DRAKULA TERÁPIA
 
Mit jelent a PRP?

A PRP rövidítés az angol Platelet Rich Plazma szavakból ered, mely vérlemezkében gazdag plazma kifejezésként fordítható magyarra. A bőr fiatalítására 2006 óta használják világszerte.

Mire jó a koncentrált vérlemezke?

A vérben lévő vérlemezkék növekedési faktorokat tartalmaznak, melyek stimulálják a fibroblasztok és keratinociták osztódását, melyek kollagént és keratint termelnek. A kollagén termelése pedig segít a látható ráncok korrigálásában.
 

Mi történik a kezelésen?

Kezelés előtt vért veszünk le a karból. A vért azonnal egy speciális centrifugába helyezzük. A centrifugálás végeztével a vérplazma és a vérlemezkék különválnak, kivonjuk a vérlemezkéket. Ezt a PRP kivonatot injektáljuk vissza a bőrbe. Ehhez természetesen előtte helyi érzéstelenítőt helyezünk fel.

 

Mikor láthatom a változást?

A bőr textúrájának változása mintegy három héttel látható először a kezelés után, majd a javulás folytatódik a következő 8 hónap alatt, hiszen egyre több és több kollagén és keratin képződik a felszín alatt. Az eredmények akár másfél-két évig is megmaradnak.

Mely területeket kezeli a PRP terápia?

A kezelések során általában a szemkörnyéket, az arc középső részét, a mosolyráncokat, a nazolabiális redőt, nyakat, dekoltázst fedik le. Kiváló a hajhullás kezelésére is. 

Mennyi ideig tart a kezelés?

Az eljárás maga körülbelül egy órát vesz igénybe. Előtte időt kell szánni a vérvételre és a helyi érzéstelenítés hatóidejére is.

Milyen gyakran kell ismételni?

A legjobb eredmény érdekében több kezelésre van szükség, 4-6 hetenként.

 

Bőrgyógyászati konzultációs időpont egyeztetéshez kattintson ide vagy hívjon bennünket a 06 1 354 0145-ös illetve a 06 20 323 3298-as telefonszámokon.Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+
Nőgyógyászat
+


Aktuális ajánlatok


Bejelentkezés
Adja meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahívja Önt konzultációs időpont egyeztetésére.


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2019 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!