Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

Ultrahangos kavitációA probléma: A szubkután elhízás és a cellulit kialakulása során a szubkután, azaz a bőr alatti zsírsejtek zsírtartalma megnő, a tágulékony zsírsejtek óriási mennyiségben képesek zsírt raktározni. A zsírleszívás esetén ezeket  a zsírsejteket távolítják el. Fogyókúránál viszont a zsírsejt maga nem távozik a szervezetből, hanem csak a tartalma csökken - viszont itt fennáll a visszahízás veszélye. Mit tehet tehát az, aki nem vállalja a plasztikai sebészeti beavatkozást, ugyanakkor úgy szeretne fogyni, hogy a zsírt ne tudja újra visszatárolni a szervezete? Számukra is van megoldás!

A megoldás: Az ultrahangos kavitáció az esztétika területén olyan módszer, mely a leghatékonyabbak között szerepel. A kavitáció hatására buborékok képződnek, melyek felrobbanásakor a zsírsejtek sejtfala roncsolódik, a bennük tárolt zsír elfolyósodik. A roncsolt sejfalú zsírsejtek már többé nem lesznek képesek a zsír tárolására. A kavitáció kozmetikai felhasználása a cellulit és a zsír elleni harcban jelentős, amikor is az elfolyósított zsír a vizelettel ürül, erre rásegít a nyirokdrenázs és a drenázs masszázs. A kavitáció során a zsírsejteket roncsoljuk, azaz csökkentjük számukat, ezért a jojó hatás fellépése nem okoz gondot. 

ultrahangos kavitáció zsír elfolyósítás

A beavatkozás: Az ultrahangos, kavitációs kezelés nagy intenzitású, fókuszált ultrahanggal dolgozik, roncsolja a szubkután zsírsejtek falát, Az ultrahangos kavitációs technológia megbízható. Nemtől függetlenül mindenki kaphat ilyen kezelést. Látható eredményeket hoz, formálja az alakot és csökkenti a cellulitot 2-4 héttel később. A kezelés gyors, általában egy kezelés során egy A4-es méretű lapnak megfelelő területet kezelünk.

Figyelem! A fenti információk tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlatnak. Az Önnek legmegfelelőbb kezelési program összeállítása csak személyes konzultáción, diagnosztikát követően lehetséges.

Időpont egyeztetéshez kattintson ide vagy hívjon bennünket a 06 1 354 0145-ös illetve a 06 20 323 3298-as telefonszámokon.Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+


Aktuális ajánlatok


Bejelentkezés
Adja meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahívja Önt konzultációs időpont egyeztetésére.


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2019 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!