Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

HR3 hajhullás kezelésA hajhullás gyakran az egész szervezetet érintő változások (stresszhatások, hormonváltozások, gócos betegségek, stb.) eredménye, viszont a belső okok megtalálása és kezelése gyakran nem oldja meg az ezekből eredő hajproblémákat. Nehezíti a kezelést, hogy gyakran külső és belső eredetű okok együttesen játszanak szerepet a hajjal kapcsolatos problémák keletkezésében. Az okok feltárása sokszor elhúzódó, időigényes vizsgálatokból áll, ez idő alatt pedig alattomosan megindulnak a fejbőr öregedési folyamatai, a hajhagymák pedig maradandóan sérülnek, vagy sorvadni kezdenek. Ezért az oki terápia mellett a gyors és hatékony helyi kezelés megkezdése elengedhetetlen, ha a problémát valóban orvosolni szeretnénk.


Hajhullás kezelés mellékhatások nélkül


Napjainkban a hajhagymák sorvadásának egyik fő oka a férfi nemi hormonokra, a dihidro-tesztoszteronra való érzékenység. Ez nőknél és férfiaknál egyaránt nagy százalékban okozza a hajszálak elvékonyodását, és idő előtti kihullását. A szőrtüszőkön található receptorokhoz könnyen hozzákapcsolódó dihidrotesztoszteron, idő előtt kihulló fázisba viszi át a hajszálakat, és elsorvasztja a szőrtüszőt. Ennek a folyamatnak a megakadályozására a hagyományos gyógyászat kizárólag komoly mellékhatásokat (pl. impontenciát) okozó hatóanyagokat alkalmaz. Ilyenek például a szájon át szedhető finaszteridek, és a helyi alkalmazású minoxidil tartalmú készítmények.


A HR3 Matrix Fejbőr és Hajhullás kezelő rendszer a Szouli Nemzeti Egyetem Genetikai Tervező Központja által kifejlesztett és a POSTECH által szabadalmaztatott összetevőket tartalmaz, melyek kizárólag ázsiai gyógynövények kivonatait foglalják magukban. A Japán Pagodafa virág (Saphora Japonica) kivonatából készült levédett hatóanyagkomplex egyedülállóan és mellékhatások nélkül képes meggátolni, a tesztoszteron dihidrotesztoszteronná alakulását. Ily módon megakadályozza a kártékony hormonális hatást, lehetőséget biztosítva a hajhagymák és a fejbőr megújulásának.


Komplex fejbőr és hajkezelés


A haj optimális növekedéséhez a fejbőrnek tápanyagokra, vízre és levegőre van szüksége, melyek segítségével a hajhagymákat táplálni tudja. Ha hajunk bármelyikből hiányt szenved, akkor egészségi állapota könnyen felborul.
A hajhagymák sorvadásának legfőbb oka a fejbőr keringési és kiválasztó funkcióinak romlása. Szervezetünk stresszhelyzetben, a nem létfontosságú szervekben lecsökkenti a vér átáramlását, összeszűkítve az ereket, ezzel vért spórolva a szív, az agy és az izmok számára. Krónikus betegségek esetén, a gyógyulási folyamat is lefoglalhatja szervezetünk energiáit, így nem jut elegendő tápanyag a bőrsejtekhez. Ennek egyértelmű és első jele a sápadtság. Tartós stressz, vagy betegségek esetén ezért  kialakul a hajhagymák vérkeringésének és tápanyagellátásának elégtelensége, majd a sejtek sorvadása, amely akut, vagy krónikus, elhúzódó hajhullást is eredményezhet.
A Genosys gyógyító rendszerének titka a réz peptidek és a növekedési faktorok (VEGF, IGF, KGF) stimuláló hatásaiban rejlik. Ezek a faktorok képesek az osztódó sejtek leghatékonyabb aktiválására. Az aktív osztódó sejtek (kötőszöveti és érrendszeri őssejtek) új kapillárisok (hajszálerek) képződését indítják meg, így a vérkeringés helyreáll, a hajhagymák tápanyagellátása a kezelések hatására a sokszorosára nő. A fejbőr kollagénállománya hidratáltabb és fiatalabb kollagénre cserélődik, így megfiatalodnak a sejtek és képesek lesznek a hajhagyma megtartására. A legfontosabb stimulációt a hajhagyma mátrix (osztódó) sejtjei kapják, melyek a hajszál sejtjeit termelik és mátrixszerkezetét kialakítják. A megfelelő táplálás és stimulálás hatására a mátrix sejtek erősebb és vastagabb hajszálakat képesek termelni, ezáltal a hajszálak sűrűsége és vastagsága a kezelés hatására egyaránt láthatóan nő.


A fejbőr állapota is kiemelten fontos tényező. Szabad szemmel nem minden elváltozás ismerhető fel biztonsággal, ezért a mikrokamerás vizsgálat fontos része a hajgyógyászati diagnosztikának. A helyi gombás, vagy bakteriális fertőzések, valamint a fejbőr öregedési folyamatai egyaránt okozhatnak, fejbőrhámlást, zsíros, vagy száraz korpát. Ezek felismerése és kezelése elengedhetetlen a hajhullás megállítása érdekében.


A HR3 Mátrix komplex hajkezelő rendszere főként a napi használatra javasolt termékek segítségével gátolja a patogén kórokozók, a gombák, és a baktériumok szaporodását. Hatóanyagai, a gyakran viszketést okozó demodex folliculorum atka szaporodását és életfeltételeit is megszüntetik. A klinikai gyógysampon és tonik napi használata javítja a fejbőr élettani folyamatait, csökkenti a gyulladásos folyamatokat, normalizálja a faggyúműködést és visszaállítja a fejbőr egészséges mikroklímáját.
A biztos eredmények elsősorban a komplex rendszernek köszönhetők, melyek a hajhullás és a fejbőr problémáit egyaránt helyi szinten, bőrgyógyászatilag tesztelt, klinikai hatékonyságú termékkel kezelik.


Hatékonyság és gyorsaság mikrotűkkel és otthoni ápolással


A növényi hatóanyagoknak, a felszívódási nehézségek miatt, gyakran elég hosszú ideig tart, mire ki tudják fejteni hatásukat és láthatóvá válik az eredmény. A Genosys cég a bőrgyógyászatilag tesztelt, biológiailag aktív, steril hajkezelő szérumokat a DTS mikrotűs hatóanyag bejuttatás rendszerével ötvözte, így azok az élő sejtekre hatva, gyors és látható eredményeket produkálnak. A mikrotűs kezelés egyáltalán nem fájdalmas, semmilyen kellemetlenséggel sem jár. A fejbőr számára a mikrotűkkel történő stimuláció masszázsként hat.
Mivel a hajszálak életciklusa 3 hónap, ezért minden hajkezelést minimum 4 -5 hónapig szükséges végezni, mert az eredmények igazán csak ekkor lesznek láthatók és dokumentálhatók.
Ugyanúgy, mint az arckezeléseknél, az eredmények itt sem kizárólag a kezeléseknek köszönhetők. A gyulladás gátló, antiszeptikus és tápláló növényi hatóanyagok napi szintű alkalmazása mindenképpen szükséges a hajhullás kezelésében, ezért az otthoni termékek használata elengedhetetlen a kúrakezelés alatt.  Csak így, az otthoni ápolás és a kezelések együttes hatására képes visszaállni a haj és a fejbőr egészséges működése.


A HR3 Matrix biztonságos és hatékony, mellékhatások nélküli mikrotűs hajkezelését bárki kipróbálhatja, nemre és korra való tekintet nélkül.
Figyelem!

A fenti információk tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlatnak. Az Önnek legmegfelelőbb kezelési program összeállítása csak személyes konzultáción, diagnosztikát követően lehetséges.


További információért, konzultációs időpont egyeztetés végett hívja a 06 20 323 3298-as telefonszámot vagy regisztráljon itt.
 Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+


Aktuális ajánlatok
Felszívódó szálas arcformázás mellé ajándék botox
Scarlet RF kúra 30% kedvezménnyel
Hialuronsavas töltés 30% kedvezménnyel
Testkezelő kúra ajándékkal
Hush and Hush ajánat
IMAGE Skincare ajánlat
Hush & Hush étrend-kiegészítők szervezetünk egészségéért
Perozin fájdalomcsillapító krém
Felszívódó szálas arcformázás
Hialuronsavas ráncfeltöltés és ajakfeltöltés
Hush & Hush Plant Your Day
Hush & Hush Deeply Rooted 120 kapszula
Hush & Hush Mind Your Mind 60 kapszula
Hush & Hush Time Capsule 60 kapszula
Yana kollagén ital
Csomagajánlatok
KOMBINÁLT FTC SZÁLBEHÚZÁS ÉS TÖLTÉS/BOTOX KEZELŐCSOMAG
CO2 LÉZERES BŐRMEGÚJÍTÁS
FELSZÍVÓDÓ SZÁLAS ARCKONTÚROZÁS (FTC) TAPASZTALT, OKTATÓ ORVOSAINKTÓL
Amit a felszívódó szálas arcformázásról, a Fine Thread Contouringról tudni érdemes
Amit a hialuronsavas feltöltésről tudni érdemes


Bejelentkezés
Adja meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahívja Önt konzultációs időpont egyeztetésére.


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2019 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!