Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

DPC villanófényes kezelésekIndikáció:

Az idő múlásával a bőrön megjelenő apróbb ráncok, a pigmentfoltok,  rozácea kezelésében, valamint bőrfiatalítás és felületmegújítás területén érhetünk el a DPC villanófényes kezelések segítségével óriási eredményt.

 

Működési elv:

DPC új technológiás kezelésnél a legfontosabb a precizitás és a szelektivitás. A villanófény hullámhosszának és pulzushosszának kombinációja az optimális cél elérése érdekében a célterületen fejti ki jótékony hatását, minimális erőt gyakorolva csak a környező területekre.

A foto-bőrfiatalítás esetében a megfelelő hullámhossz távolítja el a bőr felszíni rétegeit, és a kezeléssel stimulálja a kollagén képződését a dermiszben, így csökkentve a ráncokat és javítva a bőr rétegeinek struktúráját. 

Rozácea kezelésnél másik kezelőfejjel dolgozunk, ahol a hullámhossz koagulálja a megpattant erekben lévő vért, mely felszívódik, ezáltal az értágulat megszűnik. 

 

A kezelés menete:

A kezelt területet megtisztítjuk, erősebb szőrzet, pl. férfiak esetén szükséges lehet a leborotválás. A kezelt területről fényképet készítünk. Ez után mind a kezelő, mind a páciens is felveszi a védőszemüveget, és a kezelő elvégzi a géppel a szükséges számú villantást. A páciens a kezelés során kellemetlen, égő érzetet és kipirosodást tapasztalhat, mely a kezelés után szinte azonnal megszűnik. A teljes gyógyulási idő 1-3 hét. Ez idő alatt fényvédő használata kötelező!

 

A kezelés időtartama, szükséges kezelésszám:

4-6-8 alkalommal kell megismételni a DPC villanófényes kezelést az ideális végeredmény elérése érdekében. A látogatás gyakorisága a kezelt problémától nagyban függ. 

 

Figyelem! A fenti információk tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlatnak. Az Önnek legmegfelelőbb kezelési program összeállítása csak személyes konzultáción, diagnosztikát követően lehetséges.

 

További információért, időpont egyeztetés végett hívja a 06 20 323 3298-as telefonszámot vagy regisztráljon itt.

 

DPC technológiás pigmentfolt kezelés

A probléma:

A melanin eredetű pigmentfoltok sokunk életét keserítik meg. Okai között szerepelhetnek a genetikailag hajlamosító tényezők, terhesség, fogamzásgátlók szedése, menopauza, kor, stb. Hiperpigmentáció esetén a melanocitákban képző színanyagot, a melanint tartalmazó melanoszómák nagy mennyiségben kerülnek át a bőr felső rétegébe, a keratinocitákba. A keratinociták korneocitákká alakulnak át.

 

A megoldás a DPC technológiás pigmentfolt kezelés:

Szelektív foto-termolízist eredményező villanófényes DPC technológiás pigmentfolt kezelés hatékonyan harcol a pigmentációs problémák ellen.

 

A DPC technológiájú pigmentfolt kezelés menete:

A kezelt területet megtisztítjuk, erősebb szőrzet, pl. férfiak esetén szükséges lehet a leborotválás. A kezelt területről fényképet készítünk. Majd a kezelő és a páciens is felveszi a védőszemüveget, és a kezelő elvégzi a géppel a szükséges számú villantást, vagyis a DPC technológiás pigmentfolt kezelést . A páciens a DPC technológiás pigmentfolt kezelés során kellemetlen, égő érzetet és kipirosodást tapasztalhat, mely a DPC technológiás pigmentfolt kezelés után megszűnik. A DPC technológiás pigmentfolt kezelések eredményeképpen a bőr kitisztult, a pigmentfolt részben vagy teljesen eltűnik. 

 

A DPC technológiás pigmentfolt kezelés időtartama, szükséges kezelésszám:

Egy DPC technológiás pigmentfolt kezelés időtartama a kezelt terület nagyságától függ. Kb. havonta  szükséges a kezelés megismétlése, melyet néhány alkalommal a kezeléssorozat után a kívánt eredmény elérése érdekében el kell végezni, az eljárások számát a páciens problémájának súlyossága is jelentős mértékben befolyásolja.

 

Figyelem! A fenti információk tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlatnak. Az Önnek legmegfelelőbb kezelési program összeállítása csak személyes konzultáción, diagnosztikát követően lehetséges.

További információért, időpont egyeztetés végett hívja a 06 20 323 3298-as telefonszámot vagy regisztráljon itt

 

Rosacea/rozácea és hajszálerek kezelése DPC technológiával

Probléma:

Az arcon lévő rosacea/rozácea több fokozatban jelentkezhet, az arc kisereinek betegségét takarja. Kiválthatja bőrirritáció, szél, tartós stressz vagy betegségek is. A rosacea/rozácea kialakulása során az érfal szerkezete fokozatosan megváltozik, az ér egyre nehezebben és egyre kevésbé képes összehúzódni. Ennek következtében a tágult erekben a keringés lelassul, pang, ez pedig rontja a szövetek anyagcseréjét - az érintett arcbőr egyre "érzékenyebb", sérülékenyebb lesz. A bőrproblémát 1-5-ig sorolhatjuk be súlyossága szerint. A legenyhébb tünetek esetén csak alkalmankénti kiterjedt pirosság tapasztalható a bőrön, míg a legsúlyosabb esetekben a pirosság állandó, és fájdalmas kelések is megjelenhetnek, mely az érintett személy életét gyakran nagymértékben megkeserítik.


A megoldás: rozácea kezelés és hajszálér kezelés DPC technológiával

Modern berendezésünkkel a meglévő megpattant hajszálereket eltávolítjuk, a károsodott kapillárisokat eltüntetjük. A rosacea/rozácea és a teleangiectasia esetében villanófényes, DPC új technológiás kezelésnél a legfontosabb a precizitás és szelektivitás. A villanófény hullámhosszának és a pulzushosszának kombinációja az optimális hatás érdekében a célterületen fejti ki jótékony erejét, minimális hatást gyakorolva csak a környező területekre. A célzott fény hatására az erekben lévő vér megalvad, a károsodott kapillárisok felszívódnak. Ha kíváncsi arra, hogyan kezeljük a rosacea/rozácea betegséget hatóanyagokkal, kattintson ide.

A rozácea kezelés és hajszálér kezelés menete:

A kezelt területet megtisztítjuk, erősebb szőrzet, pl. férfiak esetén szükséges lehet a leborotválás. A kezelt területről fényképet készítünk. Ez után mind a kezelő, mind a páciens felveszi a védőszemüveget, és a kezelő elvégzi a géppel a szükséges számú villantást. A páciens a kezelés során kellemetlen, égő érzetet és kipirosodást tapasztalhat, mely az eljárás végeztével szinte azonnal megszűnik. A kezelések eredményeképpen a bőr kitisztult, kevésbé lesz hajlamos a kipirosodásra, és csökken a fájdalmas, égető érzés.

A rozácea kezelés hajszálér kezelés időtartama, szükséges kezelésszám:

Egy kezelés időtartama a kezelt terület nagyságától függ. Körülbelül havonta egy kezelés szükséges, melyet néhány alkalommal ismételni kell a kívánt eredmény elérése érdekében. A kezelések számát a páciens problémájának súlyossága is nagymértékben megszabja.

Figyelem!

 

A fenti információk tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlatnak. Az Önnek legmegfelelőbb kezelési program összeállítása csak személyes konzultáción, diagnosztikát követően lehetséges.

 

További információért, időpont egyeztetés végett hívja a 06 20 323 3298-as telefonszámot vagy regisztráljon itt.Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+
Nőgyógyászat
+


Aktuális ajánlatok
Decemberi ajánlatok klinikánkon
Image Skincare karácsonyi ajándékcsomagok
Hush & Hush karácsonyi ajándékcsomag
Hialuronsavas ráncfeltöltés és ajakfeltöltés -20%
Botox kezelés 20% kedvezmény
Image Skincare peeling kezelések 5+1 Akcióban
Végleges szőrtelenítés 40% kedvezmény
Ünnepi Royal Clinics 150.000 Ft értékű ajándékutalvány
Ünnepi Royal Clinics 100.000 Ft értékű ajándékutalvány
Ünnepi Royal Clinics 80.000 Ft értékű ajándékutalvány
Ünnepi Royal Clinics 50.000 Ft értékű ajándékutalvány
ILUMA intense brightening exfoliating powder 15% kedvezménnyel
ILUMA intense brightening créme WITH VT 15% kedvezménnyel
PDO Thread - felszívódó szálas arcformázás
CO2 LÉZERES ARCKEZELÉS
Perozin fájdalomcsillapító krém
Hush & Hush Plant Your Day
Hush & Hush Deeply Rooted 120 kapszula
Hush & Hush Mind Your Mind 60 kapszula
Hush & Hush Time Capsule 60 kapszula
Yana kollagén ital
Hush and Hush termékek
Az Új Természetes - megújult az Ormedic termékcsalád
Speciális ajánlat partnereink részére
ÜNNEPI ROYAL CLINICS AJÁNDÉKUTALVÁNYOK


Bejelentkezés
Adja meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahívja Önt konzultációs időpont egyeztetésére.


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2019 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!