Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

DPC villanófényes kezelésekIndikáció:

Az idő múlásával a bőrön megjelenő apróbb ráncok, a pigmentfoltok,  rozácea kezelésében, valamint bőrfiatalítás és felületmegújítás területén érhetünk el a DPC villanófényes kezelések segítségével óriási eredményt.

 

Működési elv:

DPC új technológiás kezelésnél a legfontosabb a precizitás és a szelektivitás. A villanófény hullámhosszának és pulzushosszának kombinációja az optimális cél elérése érdekében a célterületen fejti ki jótékony hatását, minimális erőt gyakorolva csak a környező területekre.

A foto-bőrfiatalítás esetében a megfelelő hullámhossz távolítja el a bőr felszíni rétegeit, és a kezeléssel stimulálja a kollagén képződését a dermiszben, így csökkentve a ráncokat és javítva a bőr rétegeinek struktúráját. 

Rozácea kezelésnél másik kezelőfejjel dolgozunk, ahol a hullámhossz koagulálja a megpattant erekben lévő vért, mely felszívódik, ezáltal az értágulat megszűnik. 

 

A kezelés menete:

A kezelt területet megtisztítjuk, erősebb szőrzet, pl. férfiak esetén szükséges lehet a leborotválás. A kezelt területről fényképet készítünk. Ez után mind a kezelő, mind a páciens is felveszi a védőszemüveget, és a kezelő elvégzi a géppel a szükséges számú villantást. A páciens a kezelés során kellemetlen, égő érzetet és kipirosodást tapasztalhat, mely a kezelés után szinte azonnal megszűnik. A teljes gyógyulási idő 1-3 hét. Ez idő alatt fényvédő használata kötelező!

 

A kezelés időtartama, szükséges kezelésszám:

4-6-8 alkalommal kell megismételni a DPC villanófényes kezelést az ideális végeredmény elérése érdekében. A látogatás gyakorisága a kezelt problémától nagyban függ. 

 

Figyelem! A fenti információk tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlatnak. Az Önnek legmegfelelőbb kezelési program összeállítása csak személyes konzultáción, diagnosztikát követően lehetséges.

 

További információért, időpont egyeztetés végett hívja a 06 20 323 3298-as telefonszámot vagy regisztráljon itt.

 

DPC technológiás pigmentfolt kezelés

A probléma:

A melanin eredetű pigmentfoltok sokunk életét keserítik meg. Okai között szerepelhetnek a genetikailag hajlamosító tényezők, terhesség, fogamzásgátlók szedése, menopauza, kor, stb. Hiperpigmentáció esetén a melanocitákban képző színanyagot, a melanint tartalmazó melanoszómák nagy mennyiségben kerülnek át a bőr felső rétegébe, a keratinocitákba. A keratinociták korneocitákká alakulnak át.

 

A megoldás a DPC technológiás pigmentfolt kezelés:

Szelektív foto-termolízist eredményező villanófényes DPC technológiás pigmentfolt kezelés hatékonyan harcol a pigmentációs problémák ellen.

 

A DPC technológiájú pigmentfolt kezelés menete:

A kezelt területet megtisztítjuk, erősebb szőrzet, pl. férfiak esetén szükséges lehet a leborotválás. A kezelt területről fényképet készítünk. Majd a kezelő és a páciens is felveszi a védőszemüveget, és a kezelő elvégzi a géppel a szükséges számú villantást, vagyis a DPC technológiás pigmentfolt kezelést . A páciens a DPC technológiás pigmentfolt kezelés során kellemetlen, égő érzetet és kipirosodást tapasztalhat, mely a DPC technológiás pigmentfolt kezelés után megszűnik. A DPC technológiás pigmentfolt kezelések eredményeképpen a bőr kitisztult, a pigmentfolt részben vagy teljesen eltűnik. 

 

A DPC technológiás pigmentfolt kezelés időtartama, szükséges kezelésszám:

Egy DPC technológiás pigmentfolt kezelés időtartama a kezelt terület nagyságától függ. Kb. havonta  szükséges a kezelés megismétlése, melyet néhány alkalommal a kezeléssorozat után a kívánt eredmény elérése érdekében el kell végezni, az eljárások számát a páciens problémájának súlyossága is jelentős mértékben befolyásolja.

 

Figyelem! A fenti információk tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlatnak. Az Önnek legmegfelelőbb kezelési program összeállítása csak személyes konzultáción, diagnosztikát követően lehetséges.

További információért, időpont egyeztetés végett hívja a 06 20 323 3298-as telefonszámot vagy regisztráljon itt

 

Rosacea/rozácea és hajszálerek kezelése DPC technológiával

Probléma:

Az arcon lévő rosacea/rozácea több fokozatban jelentkezhet, az arc kisereinek betegségét takarja. Kiválthatja bőrirritáció, szél, tartós stressz vagy betegségek is. A rosacea/rozácea kialakulása során az érfal szerkezete fokozatosan megváltozik, az ér egyre nehezebben és egyre kevésbé képes összehúzódni. Ennek következtében a tágult erekben a keringés lelassul, pang, ez pedig rontja a szövetek anyagcseréjét - az érintett arcbőr egyre "érzékenyebb", sérülékenyebb lesz. A bőrproblémát 1-5-ig sorolhatjuk be súlyossága szerint. A legenyhébb tünetek esetén csak alkalmankénti kiterjedt pirosság tapasztalható a bőrön, míg a legsúlyosabb esetekben a pirosság állandó, és fájdalmas kelések is megjelenhetnek, mely az érintett személy életét gyakran nagymértékben megkeserítik.


A megoldás: rozácea kezelés és hajszálér kezelés DPC technológiával

Modern berendezésünkkel a meglévő megpattant hajszálereket eltávolítjuk, a károsodott kapillárisokat eltüntetjük. A rosacea/rozácea és a teleangiectasia esetében villanófényes, DPC új technológiás kezelésnél a legfontosabb a precizitás és szelektivitás. A villanófény hullámhosszának és a pulzushosszának kombinációja az optimális hatás érdekében a célterületen fejti ki jótékony erejét, minimális hatást gyakorolva csak a környező területekre. A célzott fény hatására az erekben lévő vér megalvad, a károsodott kapillárisok felszívódnak. Ha kíváncsi arra, hogyan kezeljük a rosacea/rozácea betegséget hatóanyagokkal, kattintson ide.

A rozácea kezelés és hajszálér kezelés menete:

A kezelt területet megtisztítjuk, erősebb szőrzet, pl. férfiak esetén szükséges lehet a leborotválás. A kezelt területről fényképet készítünk. Ez után mind a kezelő, mind a páciens felveszi a védőszemüveget, és a kezelő elvégzi a géppel a szükséges számú villantást. A páciens a kezelés során kellemetlen, égő érzetet és kipirosodást tapasztalhat, mely az eljárás végeztével szinte azonnal megszűnik. A kezelések eredményeképpen a bőr kitisztult, kevésbé lesz hajlamos a kipirosodásra, és csökken a fájdalmas, égető érzés.

A rozácea kezelés hajszálér kezelés időtartama, szükséges kezelésszám:

Egy kezelés időtartama a kezelt terület nagyságától függ. Körülbelül havonta egy kezelés szükséges, melyet néhány alkalommal ismételni kell a kívánt eredmény elérése érdekében. A kezelések számát a páciens problémájának súlyossága is nagymértékben megszabja.

Figyelem!

 

A fenti információk tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlatnak. Az Önnek legmegfelelőbb kezelési program összeállítása csak személyes konzultáción, diagnosztikát követően lehetséges.

 

További információért, időpont egyeztetés végett hívja a 06 20 323 3298-as telefonszámot vagy regisztráljon itt.Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+


Aktuális ajánlatok
Felszívódó szálas arcformázás mellé ajándék botox
Scarlet RF kúra 30% kedvezménnyel
Hialuronsavas töltés 30% kedvezménnyel
Testkezelő kúra ajándékkal
Hush and Hush ajánat
IMAGE Skincare ajánlat
Hush & Hush étrend-kiegészítők szervezetünk egészségéért
Perozin fájdalomcsillapító krém
Felszívódó szálas arcformázás
Hialuronsavas ráncfeltöltés és ajakfeltöltés
Hush & Hush Plant Your Day
Hush & Hush Deeply Rooted 120 kapszula
Hush & Hush Mind Your Mind 60 kapszula
Hush & Hush Time Capsule 60 kapszula
Yana kollagén ital
Csomagajánlatok
KOMBINÁLT FTC SZÁLBEHÚZÁS ÉS TÖLTÉS/BOTOX KEZELŐCSOMAG
CO2 LÉZERES BŐRMEGÚJÍTÁS
FELSZÍVÓDÓ SZÁLAS ARCKONTÚROZÁS (FTC) TAPASZTALT, OKTATÓ ORVOSAINKTÓL
Amit a felszívódó szálas arcformázásról, a Fine Thread Contouringról tudni érdemes
Amit a hialuronsavas feltöltésről tudni érdemes


Bejelentkezés
Adja meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahívja Önt konzultációs időpont egyeztetésére.


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2019 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!