Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

FenékplasztikaFenék/comb formázás célja: a fenék nagyobbítása, amely általában speciálisan kialakított far implantátumok használatával történik.

A másik opció, ha a páciens elegendő zsírmennyiséggel rendelkezik és nem túl vékony, akkor saját zsír leszívásával és a fenéktájékra történő átültetésével valósul meg a fenékformázás. 

A fenék/comb formázás műtéti eljárása: az implantátumot egy függőleges metszésen keresztül a farizom felső részénél helyezzük be, a farkcsont felett, egy metszéssel oldalanként. Az implantátumok a nagy farizom alatt kerülnek elhelyezésre.

Zsírtranszfer esetén az előnyt mindenképp az jelenti, hogy a szervezet saját anyaga kerül beültetésre. Hátránya, hogy a zsír egy részét a szervezet lebonthatja. A zsírt injekciók segítségével juttatja megfelelő helyre a sebész. Zsírtranszfer esetén kb. három hónap múlva látható a végleges eredmény. 

Időtartam, aneszteziológia: a műtétet kb. 1.5 óra időtartamú általános altatásban végezzük.

Fenék/comb formázás műtét utáni teendők: az ülés nehézkes lehet néhány napig, a varratok 2 hét után kerülnek eltávolításra.

Ritkán előforduló szövődmények: duzzanat, nehézkes ülési helyzet, az implantátum néha túl magasra kerül.

 

Ha érdekli Önt a fenékformázás, nagyobbítás, keressen bennünket elérhetőségeinken, a 06 20 323 3298-as számon vagy írjon az info@royalclinics.hu címre. Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+
Nőgyógyászat
+


Aktuális ajánlatok


Bejelentkezés
Adja meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahívja Önt konzultációs időpont egyeztetésére.


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2015 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!