Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

Bőrgyógyászati konzultációOrvos-esztétikai központunk egyik kulcsfontosságú részlege a bőrgyógyászat. Tapasztalt bőrgyógyászaink átfogó bőrgyógyászati megoldásokkal és esztétikai bőrgyógyászati szolgáltatásokkal várja Önt Budapesten.


Esztétikai szolgáltatásaink

 

Az orvos-esztétikai beavatkozások célja a természetes, harmonikus, fiatalos megjelenés biztosítása. A legújabb technológiákat és innovatív megoldásokat vetjük be annak érdekében, hogy Ön elégedetten nézzen a tükörbe. Legyen szó megelőzésről, a meglévő problémák kezeléséről, fiatalításról, bőrállag javításról, volumenizálásról, nálunk megtalálja a megoldást. 

Több technológiát, módszert az első között alkalmazunk hazánkban. Orvosaink tapasztalt, oktatást is végző szakemberek, akik nagy tudással rendelkeznek szakmájukban. 

Ha botoxot, hialuronsavas feltöltést, FTC liftinget, Duo Liftinget, CO2 frakcionális lézerkezelést, Scarlet RF mikrotűs rádiófrekvenciás kezelést, PRP kezelést, biofiller feltöltést, orvosi dermarollerezést, TCA peelinget, karboxi terápiát, kombinált hajhullás kezelést, Alidya cellulitkezelést, Aqualyx zsírbontást , HIFU kezelést szeretne igénybe venni, keressen bennünket bizalommal. 

 

 

Bőrgyógyászati szolgáltatásaink 

Professzionális anyajegyszűrésünk keretében az anyajegyeket dermatoszkóppal és nagy felbontású kamerákkal is megvizsgáljuk és azokról felvételeket készítünk. A digitális felvételeket számítógépen tároljuk, így azok bármikor visszakereshetőek és a különböző időpontban készült felvételekkel jól láthatóak az esetleges változások.

Bőrgyógyászati rendelőnkben szakavatott kollégáink eredményesen kezelik a különböző bőrbetegségeket, körömfertőzéseket.

Ha Ön kiütésekkel, valamilyen bőrallergiával küzd, forduljon hozzánk bizalommal.

Pigment-elváltozásokra, akne kezelésére hatóanyagos megoldásokat, illetve lézeres/villanófényes terápiát kínálunk.

Kémiai, savas hámlasztásaink széles tárháza az enyhe, kozmetikai koncentrációjú hámlasztásoktól a kimondottan orvos által végezhető TCA savazásig terjed.

Rosacea (rozácea) kezelésében egyrészt a hatóanyagos kezeléseket, másrészt a a magas koncentrációjú fénykezeléseket javasoljuk. Akne rozácea esetén is kínálunk megoldást.

Az első bőrgyógyászati konzultáció díja 12 000 Ft.Orvosainkhoz bőrgyógyászat időpont egyeztetéshez kattintson ide vagy hívjon bennünket a 06 1 354 0145-ös illetve a 06 20 323 3298-as telefonszámokon.Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+
Nőgyógyászat
+


Aktuális ajánlatok


Bejelentkezés
Adja meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahívja Önt konzultációs időpont egyeztetésére.


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2015 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!