Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

Miért döntsön mellettünk?

A személyre szabott kezelési program

Amikor először jön hozzánk, első alkalommal konzultáción mérjük fel problémáját és ehhez szakértő kollégáink, orvosaink átbeszélik a kezelendő tüneteket, és műszerek segítségével vizsgálják meg bőrének állapotát, illetve elemzik testének összetételét. Ez segít objektíven felmérni a problémát és kiválasztani a személyre szabott, legmegfelelőbb kezelési programot.
 Kollégának elmagyarázza Önnek a kezelés technológiáját, a kezelés menetét, kizárja az esetleges ellenjavallatokat és tájékoztatja a várható eredményekről. A legtöbb esetben fényképet is készítünk a kezelendő területről, azért, hogy a kezelési program során elért eredményeket objektíven elemezhessük.


A kezelési program során szorosan együtt kell működnünk az optimális eredmények érdekében. Fontos, hogy odafigyeljen Önmagára, táplálkozásra, folyadékfogyasztásra, életmódra és alvási szokásaira is a program alatt és azt követően is. Az ilyen konstruktív hozzáállás felerősíti a kezelések hatását.

Miért döntsön mellettünk?
 

 • Mert tapasztalt kollégáink és orvosaink az első konzultációtól kezdve a kezelési program végéig támogatást és segítséget, teljes körű tájékoztatást nyújtanak Önnek, partnerként kezelik a pácienst.
   
 • Mert gépparkunk és hatóanyagaink egyedülálló kombinációban garantálják az optimális eredményt.
   
 • Mert rugalmas fizetési feltételeket kínálunk.
   
 • Mert munkatársaink több éves tapasztalattal és rutinnal biztosan az Önnek legmegfelelőbb kezelést javasolják és végzik.
   
 • Mert felelős hozzáállásunkkal segítjük Önt, hiszen: Az Ön bőre a Mi felelősségünk.


További információért, időpont egyeztetés végett hívja a 06 20/323-3298-as telefonszámot vagy regisztráljon oldalunkon!Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+


Aktuális ajánlatok


Bejelentkezés
Adja meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahívja Önt konzultációs időpont egyeztetésére.


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2019 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!