Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

Teljes arcplasztikázás

Probléma: Az életkor előrehaladtával öregedési folyamaton megy keresztül a bőr, amelynek során csökken a benne levő kollagén és a rugalmas rostok száma. E folyamattal egy időben csökken a bőr feszessége, amely egyre petyhüdtebbé válik, süllyedni kezd a gravitáció hatására. A bőr meglazul, lógni kezd, a kötőszövetek sorvadása következtében. Egyre kifejezettebb redők és ráncok képződéséhez vezet a bőr alatti izom feszülése, a rugalmasságának elvesztésével. Ez a változási folyamat egyénenként változó életkorban kezdődik el, és egyénileg változó sebességgel zajlik. Ezen elváltozások igen szembetűnőek főleg az arcon és a nyakon.
 
Megoldás: Az arcplasztika és a face-lifting célja a ráncosodó (petyhüdt, kinyúlt) bőr megfeszítése. Az arcplasztika - face-lifting során a fölösleges bőr kimetszése az arc simaságát, fiatalosságát adja vissza. Korábban az arcplasztika műtét kizárólag a petyhüdt bőr leválasztására, a nem kívánatos rész kimetszése utáni visszavarrásra korlátozódott, viszont napjainkban a tartósabb eredményt biztosító arcplasztika technika is elvégezhető - a megnyúlt, petyhüdt izmok és bőr megfeszítése is. Fontos tudni, hogy a bőrbe vésődött mély barázdákat az arcplasztikai műtét nem tünteti el! Az arcplasztika lényege hasonló minden esetben: elvégezhető az egész arcon, az arc felső részén, vagy az arc alsó részén, nyakon, vagy kizárólag a homlokon is.
 

Az arcplasztikai beavatkozás: Az arcplasztika műtétek elvégezhetők helyi érzéstelenítéssel, vagy altatásban. Bármely arcplasztika műtét elvégzése esetén a műtéti hegek jórészt a hajjal takart fejbőr területén, és a fül mögötti területen rejtve maradnak, csupán a fül előtti természetes barázdában marad egy cérna vékonyságú, nem észrevehető, apró, finom heg fedetlen helyen. Az arcplasztika műtét után nyomókötés kerül a páciens fejére, amelyet 1-2 napig fenn tartunk. Ritka esetben szükséges a fül mögötti sebzugba drain csövet helyezni, a szivárgó vér levezetése érdekében 1-2 napig bent tartani. Altatásos arcplasztika műtét esetén mindenképpen szükséges egy éjszakát a kórházban, klinikán tölteni, de helyi érzéstelenítés esetén is ezt javasoljuk pácienseinknek.
 
Arcplasztika kezelés időtartama, ismétlés: Az arcplasztika műtét után elsősorban a szemek körül és mellett, az alápreparált bőrterület alsó részénél kisebb bevérzések keletkezhetnek, amelyek felszívódási ideje 2-3 hét. A varratszedés kettő, vagy három részletben történik, általánosan elmondható, hogy az utolsó varratok 8-10 nappal az arcplasztika műtét után kerülnek eltávolításra. Az arcplasztika műtét előtt a hajat nem kell levágni, viszont a műtét előtt alapos fertőtlenítő hajmosás szükséges. Arcplasztika műtét után 5-6 nappal már lehet hajat mosni, és 3 héttel később lehet az arcot ismét sminkelni. Az arcplasztika műtét utáni első 2-3 napon ajánlatos pépes, könnyen rágható ételeket fogyasztani, célszerű magasabb párnán, felpolcolva aludni. Az első héten tilos minden olyan tevékenység, amely az arc bővérűségét, kipirulását okozhatja. Pl.: forró, erősen fűszerezett ételek, alkohol fogyasztása, erőlködés, nagyobb fizikai megterhelés, napozás, bármilyen erős meleghatás. A hajfestés 3 hétig kifejezetten tilos! Napozástól 6 hétig tartózkodjunk. Egyéni igények szerint, ill. szükség esetén évek múlva megismételhető. Az arcplasztika maximum három alkalommal ajánlott.
 
További információért, időpont egyeztetés végett hívja a 06 20 323 3298-as telefonszámot vagy regisztráljon itt.

arcplasztika, kollagén, face-lifting, műtét, arcplasztikai műtétSzolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+
Nőgyógyászat
+


Aktuális ajánlatok
Decemberi ajánlatok klinikánkon
Image Skincare karácsonyi ajándékcsomagok
Hush & Hush karácsonyi ajándékcsomag
Hialuronsavas ráncfeltöltés és ajakfeltöltés -20%
Botox kezelés 20% kedvezmény
Image Skincare peeling kezelések 5+1 Akcióban
Végleges szőrtelenítés 40% kedvezmény
Ünnepi Royal Clinics 150.000 Ft értékű ajándékutalvány
Ünnepi Royal Clinics 100.000 Ft értékű ajándékutalvány
Ünnepi Royal Clinics 80.000 Ft értékű ajándékutalvány
Ünnepi Royal Clinics 50.000 Ft értékű ajándékutalvány
PDO Thread - felszívódó szálas arcformázás
CO2 LÉZERES ARCKEZELÉS
Perozin fájdalomcsillapító krém
Hush & Hush Plant Your Day
Hush & Hush Deeply Rooted 120 kapszula
Hush & Hush Mind Your Mind 60 kapszula
Hush & Hush Time Capsule 60 kapszula
Yana kollagén ital
Hush and Hush termékek
Az Új Természetes - megújult az Ormedic termékcsalád
Speciális ajánlat partnereink részére
ILUMA intense brightening exfoliating powder 15% kedvezménnyel
ILUMA intense brightening créme WITH VT 15% kedvezménnyel


Bejelentkezés
Adja meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahívja Önt konzultációs időpont egyeztetésére.


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2019 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!