Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

Teljes arcplasztikázás

Probléma: Az életkor előrehaladtával öregedési folyamaton megy keresztül a bőr, amelynek során csökken a benne levő kollagén és a rugalmas rostok száma. E folyamattal egy időben csökken a bőr feszessége, amely egyre petyhüdtebbé válik, süllyedni kezd a gravitáció hatására. A bőr meglazul, lógni kezd, a kötőszövetek sorvadása következtében. Egyre kifejezettebb redők és ráncok képződéséhez vezet a bőr alatti izom feszülése, a rugalmasságának elvesztésével. Ez a változási folyamat egyénenként változó életkorban kezdődik el, és egyénileg változó sebességgel zajlik. Ezen elváltozások igen szembetűnőek főleg az arcon és a nyakon.
 
Megoldás: Az arcplasztika és a face-lifting célja a ráncosodó (petyhüdt, kinyúlt) bőr megfeszítése. Az arcplasztika - face-lifting során a fölösleges bőr kimetszése az arc simaságát, fiatalosságát adja vissza. Korábban az arcplasztika műtét kizárólag a petyhüdt bőr leválasztására, a nem kívánatos rész kimetszése utáni visszavarrásra korlátozódott, viszont napjainkban a tartósabb eredményt biztosító arcplasztika technika is elvégezhető - a megnyúlt, petyhüdt izmok és bőr megfeszítése is. Fontos tudni, hogy a bőrbe vésődött mély barázdákat az arcplasztikai műtét nem tünteti el! Az arcplasztika lényege hasonló minden esetben: elvégezhető az egész arcon, az arc felső részén, vagy az arc alsó részén, nyakon, vagy kizárólag a homlokon is.
 

Az arcplasztikai beavatkozás: Az arcplasztika műtétek elvégezhetők helyi érzéstelenítéssel, vagy altatásban. Bármely arcplasztika műtét elvégzése esetén a műtéti hegek jórészt a hajjal takart fejbőr területén, és a fül mögötti területen rejtve maradnak, csupán a fül előtti természetes barázdában marad egy cérna vékonyságú, nem észrevehető, apró, finom heg fedetlen helyen. Az arcplasztika műtét után nyomókötés kerül a páciens fejére, amelyet 1-2 napig fenn tartunk. Ritka esetben szükséges a fül mögötti sebzugba drain csövet helyezni, a szivárgó vér levezetése érdekében 1-2 napig bent tartani. Altatásos arcplasztika műtét esetén mindenképpen szükséges egy éjszakát a kórházban, klinikán tölteni, de helyi érzéstelenítés esetén is ezt javasoljuk pácienseinknek.
 
Arcplasztika kezelés időtartama, ismétlés: Az arcplasztika műtét után elsősorban a szemek körül és mellett, az alápreparált bőrterület alsó részénél kisebb bevérzések keletkezhetnek, amelyek felszívódási ideje 2-3 hét. A varratszedés kettő, vagy három részletben történik, általánosan elmondható, hogy az utolsó varratok 8-10 nappal az arcplasztika műtét után kerülnek eltávolításra. Az arcplasztika műtét előtt a hajat nem kell levágni, viszont a műtét előtt alapos fertőtlenítő hajmosás szükséges. Arcplasztika műtét után 5-6 nappal már lehet hajat mosni, és 3 héttel később lehet az arcot ismét sminkelni. Az arcplasztika műtét utáni első 2-3 napon ajánlatos pépes, könnyen rágható ételeket fogyasztani, célszerű magasabb párnán, felpolcolva aludni. Az első héten tilos minden olyan tevékenység, amely az arc bővérűségét, kipirulását okozhatja. Pl.: forró, erősen fűszerezett ételek, alkohol fogyasztása, erőlködés, nagyobb fizikai megterhelés, napozás, bármilyen erős meleghatás. A hajfestés 3 hétig kifejezetten tilos! Napozástól 6 hétig tartózkodjunk. Egyéni igények szerint, ill. szükség esetén évek múlva megismételhető. Az arcplasztika maximum három alkalommal ajánlott.
 
További információért, időpont egyeztetés végett hívja a 06 20 323 3298-as telefonszámot vagy regisztráljon itt.

arcplasztika, kollagén, face-lifting, műtét, arcplasztikai műtétSzolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+
Nőgyógyászat
+


Aktuális ajánlatok
Decemberi ajánlatok klinikánkon
Botox kezelés 20 % kedvezménnyel
Hialuronsavas ráncfeltöltés 20 % kedvezménnyel
FTC COG felszívódó szálas arcformázás 20% kedvezmény
Lotus Gynolaser intimlézer kezelés 30% kedvezmény
Mavex Forever kezelés kúra 4+2 akcióban
Szőrtelenítés 50 % kedvezménnyel
Image Skincare enyhébb peelingek 4+2 akció
Image Skincare karácsonyi csomag - 1. kollekció Hidratáló és ragyogó
Image SKincare karácsonyi csomag - 2. kollekció Egyensúly és fehérítés
Image Skincare karácsonyi csomag - 3. kollekció Öregedésgátlás
Image Skincare karácsonyi csomagok - Utazó ajándék válogatás
Magas biztonság és hatásosság a regeneráló orvosi beavatkozások területén
Yana kollagén ital, a bőr újjáépítője
Újdonság! Nelly De Vuyst Biotense arckezelés
Mádai Vivien választása: Scarlet RF arckezelés
Royal Clinics nőgyógyászat a női egészségért
Ünnepi Royal Clinics 150.000 Ft értékű ajándékutalvány
Ünnepi Royal Clinics 100.000 Ft értékű ajándékutalvány
Ünnepi Royal Clinics 80.000 Ft értékű ajándékutalvány
Ünnepi Royal Clinics 50.000 Ft értékű ajándékutalvány


Bejelentkezés
Adja meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahívja Önt konzultációs időpont egyeztetésére.


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2015 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!