Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

LipoCryo zsírfagyasztás

Ismerje meg a forradalmian új zsíreltávolító technológiát, Magyarországon elsőként a Royal Clinics központban – ez biztosan nem hagyja hidegen….
 
A lipo-kriolízis egy olyan új technológia, amellyel a helyi zsírlerakódásokat szelektíven és nem-invazívan kezelhetjük végleges eredményt garantálva.
A kezelt területre speciális jelátalakítót helyezünk, amely vákuummal megragadja a szubkután szövetet, a szelektív kriotechnológia pedig lehűti azt.
A szubkután szövetben (a dermisz alatt) lévő zsírsejtek (adipociták) leginkább telített zsírsavakban gazdag sejtek,  ezért nagyon érzékenyek a hidegre. A szövet többi eleme, mint például a vérerek, a perifériás idegek, a melanociták, a fibrociták, vagy a gyengébb zsírsejtek kevésbé érzékenyek az alacsony hőmérsékletre. E jellemzők teszik lehetővé, hogy az adipocitákat úgy pusztítsuk el, hogy a környező szövetek eközben nem károsodnak.
A lipokrióval kezelt adipociták a szervezetből két úton ürülnek:

  • Közvetlenül kristályosodással, melyet apoptózis és progresszív sejtbomlás követ, fokozatos zsírkibocsátással a következő 2-6 hét során.
  • Közvetetten, a szimpatikus idegrendszer lipolízist indukációja révén.

 A zsírszövet vastagságától és a kívánt csökkentés mértékétől függően 1-3 kezelésre van szükség. A két kezelés között lehetőleg kb. 45 napnak kell eltelnie.
Az eredmény a kiindulási zsírszövet vastagságtól függ. Az átlagos fogyás 3-15 mm. Százalékosan ez 25-45% eredményt jelent. Az eredmények kb. 40%-a 15 nappal a kezelés után láthatóak, de legalább 6 hetet várni kell arra, hogy az igazi eredmény láthatóvá váljon. Ekkor lehet azt is eldönteni, hogy szükség van-e még további kezelésre.

 

adipóz szövet vastagsága fogyás 1 kezeléssel fogyás 2 kezeléssel, 90 nap alatt fogyás 3 kezeléssel, 135 nap alatt
15 nap 45 nap
10 mm 2 3 - -
15 mm 3 5 - -
20 mm 3 6 10 -
25 mm 3 6 10 14
30 mm 3 6 10 15 
A kezelt terület nagyságától függően szükség lehet a kezelőfej többszöri használatára, hogy az egész területet kezelni tudjuk. Például a hasi területen 2 helyen tesszük fel a kezelőfejet, az oldalsó deréktáji párnákra egyszer-egyszer az adott oldalon, a hát alsó részén hátul kétszer. Minden egyes ilyen felhelyezés 20-30 percig tart, a zsírszövet vastagságától függően. Ezért a kezelendő terület méretétől és a zsírszövet vastagságától függően a kezelés 20-180 percet vesz igénybe.


A LipoCryo kifejezetten a helyi zsírlerakódást kezeli. Az ideális beteg nem az elhízott és általánosan zsírlerakódástól szenvedő páciens, hanem azok, akik a helyi zsírlerakódást kívánják kezeltetni, amely például koncentrálódhat a hason, derékon, hát alsó szakaszán, karokon, stb.


Az eljárás fájdalommentes. A kezelt terület mellett a vákuumhatás miatt feszülést fognak érezni. Emellett intenzív hidegérzetet tapasztalnak, helyileg, főként, amikor elkezdődik a kezelés. A kezelést követően:

  • Általánosságban: A kezelt terület piros és érzéketlen, mely akár néhány órán keresztül is fennmaradhat a kezelés után.
  • Kivételesen: enyhe hematoma is kialakulhat, mely azonban néhány nap alatt eltűnik. A beteg visszatérhet rendes tevékenységeihez, kényelmetlenségek nélkül, rögtön a kezelés után.

A LipoCryo rendszer szelektíven és kontrolláltan hűti az adipocitákat, és szemmel láthatóan, természetes módon csökkenti a zsírszövetet. Nincs az invazív zsíreltávolító módszereknél (pl. zsírleszívás) jellemző traumás tapasztalat, és a környező szövetek sem károsodnak, mely például előfordulhat rádiófrekvencia, fókuszált ultrahang vagy lézer esetében. A LipoCryo kezelés során érintett adipociták fokozatosan bocsátják ki a lipideket, mielőtt véglegesen felszívódnak a szervezet saját metabolizmusán keresztül.

 
Az adipociták kontrollált hűtéssel történő elpusztításának részletes folyamata


Háttér


Több ismert megfigyelés elemzésével az derült ki, hogy az adipóz szövet kifejezetten érzékeny a hidegre és a fagyásos sérülésekre:

  • Széleskörűen dokumentált a hideg indukálta zsírnekrózis gyermekeknél (paniculitis).
  • Bukkális zsírszövet gyulladása fagyasztott élelmiszerrel (jégkrém) való hosszabb érintkezést követően gyermekeknél.
  • Nőknél a zsírszövet hidegben, szűk nadrágban történő lovaglást követően károsodik (lovaglás paniculitis).

 
A folyamat lépésről-lépésre


A LipoCryo lehűti az adipóz szövetet (vagy mondhatjuk úgy is, hogy elvonja a zsírszövettől a hőt), szelektív és kontrollált folyamat keretében. Cél a 10ºC-nál alacsonyabb hőmérséklet fenntartása adott időtartamon át az adipocita sejtekben. Az eredmény a szubkután zsírréteg csökkenése.

 Figyelem! A fenti információk tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlatnak. Az Önnek legmegfelelőbb kezelési program összeállítása csak személyes konzultáción, diagnosztikát követően lehetséges.


További információért, lipocryo kezelés konzultációs időpont egyeztetés végett hívja a 06 20 323 3298-as telefonszámot vagy regisztráljon itt.
 Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+


Aktuális ajánlatok
Felszívódó szálas arcformázás mellé ajándék botox
Scarlet RF kúra 30% kedvezménnyel
Hialuronsavas töltés 30% kedvezménnyel
Testkezelő kúra ajándékkal
Hush and Hush ajánat
IMAGE Skincare ajánlat
Hush & Hush étrend-kiegészítők szervezetünk egészségéért
Perozin fájdalomcsillapító krém
Felszívódó szálas arcformázás
Hialuronsavas ráncfeltöltés és ajakfeltöltés
Hush & Hush Plant Your Day
Hush & Hush Deeply Rooted 120 kapszula
Hush & Hush Mind Your Mind 60 kapszula
Hush & Hush Time Capsule 60 kapszula
Yana kollagén ital
Csomagajánlatok
KOMBINÁLT FTC SZÁLBEHÚZÁS ÉS TÖLTÉS/BOTOX KEZELŐCSOMAG
CO2 LÉZERES BŐRMEGÚJÍTÁS
FELSZÍVÓDÓ SZÁLAS ARCKONTÚROZÁS (FTC) TAPASZTALT, OKTATÓ ORVOSAINKTÓL
Amit a felszívódó szálas arcformázásról, a Fine Thread Contouringról tudni érdemes
Amit a hialuronsavas feltöltésről tudni érdemes


Bejelentkezés
Adja meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahívja Önt konzultációs időpont egyeztetésére.


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2019 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!