Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

Plasztikai sebészeti konzultáció

A plasztikai sebészeti konzultáció

Plasztikai sebészünk Önnel együtt dönti el, hogy milyen kezelés és milyen beavatkozás szükséges problémájának megoldásához. A kívánságokat és az esztétikai és sebészeti lehetőségeket összehangolva segíti Önt a magabiztosság visszaszerzésében. Nagy tapasztalattal rendelkező plasztikai sebészeink, dr. Falus Gábor és dr. Huszár Orsolya, folytatnak konzultációt központunkban.

 

A konzultáción felteheti az összes, Önt foglalkoztató kérdést. A cél, hogy ne maradjon Önben semmilyen kétség, és maximálisan megbízzon a beavatkozásban és a beavatkozást végző orvosban.

 

Érdekesség: a plasztikai sebészet története

Kezdetleges plasztikai beavatkozásokkal már az ősi (!)Egyiptomban is foglalkoztak, akár hisszük, akár nem. De a módszerek fejlődése igazán 2600 évvel ezelőtt Indiában kezdődött, ahol már helyreállító műtétekre került sor például a büntetésképpen megcsonkított bűnözők esetében. Az altatási és fertőzés-gátló módszerek azonban csak a 19. században tették lehetővé a komolyabb sebészeti beavatkozásokat, a 20. században pedig előtérbe kerültek az esztétikai műtétek, a mellkorrekció és a szilikon-implantátumok. A plasztikai sebészetet sokan az esztétikai beavatkozásokkal társítják, ugyanakkor a plasztikai sebészet kezel égési sérüléseket, rekonstruktív beavatkozásokat és mikro-operációkat is.


 
A plasztikai sebészet népszerűsége


2006-ban csak az Egyesült Államokban 11 millió alkalommal végeztek esztétikai célú plasztikai sebészeti beavatkozást! 2007-ben a legnépszerűbb öt beavatkozás a mellnagyobbítás, a zsírleszívás, az orrplasztika, a szemhéjplasztika és a hasplasztika volt. Magyarországon kiemelkedő népszerűséggel bírnak a kevésbé invazív, gyorsan végezhető beavatkozások is.

 

 

 


Konzultációs időpont egyeztetéséhez hívjon bennünket a 06 20 323 3298-as számon, vagy jelentkezzen itt.
 Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+
Nőgyógyászat
+


Aktuális ajánlatok


Bejelentkezés
Adja meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahívja Önt konzultációs időpont egyeztetésére.


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2019 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!