Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

Testkezelési konzultáció

Annak érdekében, hogy a legoptimálisabb eredményt érjük el, fontos átbeszélni a kezelendő problémát, megállapítani annak súlyosságát, és széles körben tájékozódni az esetleges megoldásokról, lehetőségekről, valamint pontosan meghatározni és fókuszban tartani azt, hogy Ön milyen eredményt szeretne elérni.


Ehhez tapasztalt kollégáink segítséget nyújtanak az első konzultáció során, ahol egy beszélgetés keretében kollégáink azonosítják a problémát, valamint beszélgetést folytatnak életmódjáról, felmérik aktuális egészségi állapotát.


Testkezelés igény esetén egy mikro-áramos berendezéssel testének pillanatnyi összetételét mérjük, rávilágítva segítségével a legfontosabb kezelendő feladatokra és a mért értékeket referenciaértékekkel vetjük össze. Orvoskollégánk a kapott eredmények alapján nem csak a kezelendő problémát méri fel, hanem már szervezete aktuális egyensúlyi állapotáról is tájékoztatni tudja Önt, illetve arról, hogy vannak-e olyan mutatók, melyekre oda kell figyelni egészségmegőrzés végett.
 
Testösszetétel elemzés


Súlyosan tévedünk, ha azt hisszük, testünk állapotának egyetlen fontos szempontja kilóink száma. Az elhízás korunk népbetegsége, az egyik legnagyobb egészségügyi probléma. Általában a testtömeg alapján döntjük el, hogy ki esik a normális kategóriába, és ki van elhízva.


A mérleg azonban sok mindent nem árul el, ezért más jellegű vizsgálatra is szükség van. A test összetételét az ún. bioimpedancia módszerével mérhetjük. Ez az emberi szervezetre ártalmatlan alacsony frekvenciájú áram alkalmazását jelenti, amely a legkorszerűbb és az egyik leghatékonyabb diagnosztikai módszerek egyike. Segítségével ellenőrizhetőek a test folyadékterei, a zsírszövet mennyisége. Az ismételt méréssel vizsgálhatjuk a zsírok mennyiségének csökkenését, az izomszövet gyarapodásának mértékét, tehát segítségével tökéletesen ellenőrizhető és nyomon követhető az adott kezelés hatékonysága.
Készülékünk alkalmas a szervezet összes zsírtömegének meghatározásán túl a fokozott egészségügyi kockázatot jelentő hasi zsír mennyiségének differenciált felmérésére, valamint a csonttömeg meghatározására is.

Ha kíváncsi testének összetételére, szeretné megállapítani, hogy milyen kezelésre van szüksége, a műszeres testösszetétel elemzéssel most lehetővé válik az Ön számára is, hogy megismerje a fentieket. A mérés mellett fényt derítünk az esetleges életmódbeli váltások szükségességére is. Konzultációnk időtartama kb. 1 óra.

A testösszetétel elemzéssel egybekötött konzultáció ára 6.000 Ft, melyet a nálunk választott kezelési program árába beszámítunk.


További információért, időpont egyeztetés végett hívja a 06 20 323 3298-as telefonszámot vagy regisztráljon itt.
 Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+
Nőgyógyászat
+


Aktuális ajánlatok


Bejelentkezés
Adja meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahívja Önt konzultációs időpont egyeztetésére.


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2019 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!