Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

Arckezelési konzultáció

Annak érdekében, hogy a legoptimálisabb eredményt érjük el, fontos átbeszélni a kezelendő problémát, megállapítani annak súlyosságát, és széles körben tájékozódni az esetleges megoldásokról, lehetőségekről, valamint pontosan meghatározni és végiggondolni azt, hogy Ön milyen eredményt szeretne elérni.


Ehhez tapasztalt kollégáink segítséget nyújtanak az első konzultáció során, ahol egy beszélgetés keretében felmérik a problémát, valamint diskurzust folytatnak életmódjáról, felmérik aktuális egészségi állapotát.


Arckezelés igény esetében egy bőrdiagnosztikai készülék segítségével objektív képet kap bőrének állapotáról (pl. hidratáltság, rugalmasság, pórusok, foltok, faggyú, stb.). Ha szükséges, tanácsadónőnk bőrgyógyászati konzultációra referálja Önt tovább.

Bőrállapot felmérés műszerrel


Bőrünk a test legnagyobb szerve, védi testünket, belső szerveinket a külső behatástól. Ez azt is jelenti, hogy bőrünk megsínyli a külső, agresszív hatásokat, legyen szó a nap káros sugarai okozta károkról, illetve nem megfelelő kozmetikumok alkalmazása, dohányzás vagy más, akár életmódbeli tényezők által okozott negatív következményekről.


Fontos, hogy megtanuljuk azt, miként ápoljuk bőrünket, milyen termékeket és kezeléseket vegyünk igénybe. A helyes választással javítható bőrünk állapota, és visszanyeri eredeti ragyogó, egészséges megjelenését. A piacon jelen lévő rengeteg kozmetikum és kezelés között nehéz a választás, hisz mindenki egyedi bőrrel rendelkezik. Könnyen elcsábulunk egy-egy luxus módon becsomagolt kozmetikumra, pedig lehet, hogy nem is használ bőrünknek. Az is megtörténhet, hogy egy nem megfelelő kezeléstől felborul bőrünk egyensúlya, vagy túl radikális beavatkozásnak vetjük magunkat alá a szépség megőrzésének, elérésének érdekében.


A legfontosabb kérdés mindig: milyen típusú bőrünk? Zsíros, vagy száraz, esetleg állandóan kipirosodik? Ha ezt az alapvető fontosságú kérdést megválaszoltuk, már el tudunk indulni. Egy ilyen válaszhoz ugyanakkor bőrdiagnosztikai gépre, szkennerre, mérőműszerekre van szükség, egy rövid, két perces diagnózis a drogéria eladópultjánál nem elegendő, hiszen nem bizonyulhat elég hatékonynak.


A Royal Clinics® az Ön bőrét alapos diagnosztikának veti alá, amely akár egy órát is igénybe vehet. A konzultáción szakértő, tapasztalt kollégánk segíti Önt. Az eljárás teljesen fájdalommentes és veszélytelen.


A berendezés, melyet használunk, képes akár 1000-szeres nagyítású felvételeket készíteni az Ön bőréről, melyeket digitálisan tárolunk.
Másrészt speciális mérőfejekkel és nagyítókkal méri a bőr állapotát. A diagnosztika során választ kap arra, hogy milyen a bőre hidratáltsági foka, mi a helyzet a ráncokkal, a rugalmassággal. Megnézzük a faggyú mennyiségét, a pórusokat, a foltokat, és kitérünk az érzékenységre is. Az analízis végén a műszeres diagnosztikára támaszkodva objektíven ajánlunk termékeket, illetve ki tudjuk választani az Ön bőrének, problémájának legmegfelelőbb kezelést, szigorúan egyénre szabva.


Ezen információk birtokában már tudni fogja, mi a teendő. Szóbeli és írásos tájékoztatást kap tőlünk, megtudja, mely termékeket és kezeléseket érdemes választania ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki bőréből.


A terapeutáink által végzett műszeres bőrelemzéssel összekötött konzultáció  ára 6.000 Ft, melyet a nálunk választott kezelési program árába beszámítunk.
Ennél jobb befektetést talán nem is eszközölhetne bőre számára!

 

 


 
További információért, időpont egyeztetés végett hívja a 06 20 323 3298-as telefonszámot vagy regisztráljon itt.Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+
Nőgyógyászat
+


Aktuális ajánlatok


Bejelentkezés
Adja meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahívja Önt konzultációs időpont egyeztetésére.


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2019 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!