Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

Mezoterápia

Mezoterápiás arcfiatalítás (ránctalanítás, lifting, regenerálás), mint az egyik legtermészetesebb eljárás


A probléma: Bőrünk az idő előrehaladtával folyamatosan öregszik, így ráncokat, időskori pigmentfoltokat, szárazságot, egyre lazább és kevésbé rugalmas kötőszövet jeleit tapasztaljuk magunkon. Bőrünk elkezd fokozatosan vékonyodni, veszít simaságából is, valamint a gyógyulási folyamatok is tovább tartanak. Ezek a folyamatok bármennyire is hihetetlen, de már a 20-as éveink közepén elindulnak. A kollagén és az elasztin termelés visszaesik, az elhalt hámsejteket sem váltják már fel olyan gyorsan a bőr alsó rétegeiből felfelé törekvő új sejtek. Ugyanakkor bőrünk öregedéséért nem csak a szervezetünk normális korosodásával járó folyamatok felelősek, hanem bizonyos külső behatások, mint pl. napozás, ezt tovább erősítik. Az UV sugárzás kifejezetten káros, mivel fokozza a kollagén lebomlását és az elasztinnak sem tesz jót.


A megoldás mezoterápia: A mezoterápia teljesen természetes eljárás, nem minősül mesterséges beavatkozásnak. A tű csak azt a célt szolgálja, hogy segítse a hatóanyagok lehető legmélyebbre jutását, egészen a bőr élő rétegéig. Amennyiben mezoterápia mellett dönt, fontos tudnia, hogy a ráncok esetében inkább a megelőzésre, mint a már kialakult ráncok eltávolítására alkalmazzuk. Ugyanakkor a már kialakult ráncokra is simító hatást gyakorolnak a megfelelő helyre fecskendezett vitaminok, antioxidáns, hialuronsav, stb., melyek regeneráló, stimuláló, feszesítő hatást gyakorolnak a bőrre. A kezelő az Ön problémájának legmegfelelőbb „koktélt” keveri ki és fecskendezi be. Koktéljaink között megtalálható többek között a ránckezelő, a fény okozta öregedés kezelésére szolgáló, a fiatalító, antioxidáns, regeneráló és feszesítő mix. Arcon a szemkörnyék finom börének, illetve az orr területének kivételével az egész felületet tudjuk kezelni. Fontos, hogy a Mezoterápia során bejuttatott anyagok kizárólag orvosi tisztaságú, steril készítmények legyenek.


A mezoterápia kezelés menete: A  mezoterápia során a hatóanyagok bejuttatásához pisztolyt használunk. A mezoterápia kezelés előtt kérésre egy fájdalomcsillapító gélt viszünk fel a letisztított bőrre. A hatóidő letelte után megkezdjük a steril hatóanyagok befecskendezését, néhány milliméter mélyre. Kellemetlen érzés az arra érzékeny egyéneknél felléphet.


A mezoterápia kezelés időtartama, szükséges kezelésszám: Hetente vagy kéthetente ismételjük a mezoterápia kezelést, 4-10 ismétléssel, időtartama a kezelt terület nagyságától is függ.


Kontraindikáció: terhesség, szoptatás, antikoaguláns szedése, vérzékenység, hatóanyag allergia.

 


 
Figyelem! A fenti információk tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlatnak. Az Önnek legmegfelelőbb kezelési program összeállítása csak személyes konzultáción, diagnosztikát követően lehetséges.


További információért, időpont egyeztetés végett hívja a 06 20 323 3298-as telefonszámot vagy regisztráljon itt.
 Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+
Nőgyógyászat
+


Aktuális ajánlatok
Júniusi ajánlatok a Royal Clinics-nél
Calluspeelinggel a puha és ápolt talpakért
Nyári kezelések a hidratált és ragyogóan szép arcbőrért
Június hónap termékei az Image Skincare új fényvédői
Ajándék Image Skincare nyári táska termékvásárlás mellé
Yana kollagén ital mellé ajándék Yana palack
Biomolekuláris lapmaszkos kezelés
Image Skincare I Conceal alapozó
Ormedic Lip Pink Limited Edition
YANA kollagén ital a fiatalságért
Image Skincare Gro-Medic Hair Loss sampont
LOTUS Gynolaser – az intim fiatalság titka
Ne hagyjon esélyt a bőrráknak!
Látványos változás Dermalax Deep hialuronsavas feltöltéssel
E-Clip gépi bőrfeszesítés intenzíven fókuszált ultrahanggal
Fine Thread Contouring - Arclifting felszívódó szálakkal
Új doktornővel bővült a Royal Clinics orvos-esztétikai központ bőrgyógyászata


Bejelentkezés
Adja meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahívja Önt konzultációs időpont egyeztetésére.


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2015 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!