Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

Mimikai ráncok

Probléma: A dinamikus, mimikai ráncokat az arcbőrhöz tapadó mimikai izmok hozzák létre. Ezen izmok működésének korlátozásával megakadályozható a ráncképződés, ezt jelenti a botox kezelés. A botox kezelések olyan hatással vannak az izomműködésre, hogy átmenetileg (maximum 3-4 hónapig) blokkolják a kezelt izom összehúzódását. Ezzel a módszerrel kezelhetőek a szemöldök közötti ráncok, a homlokráncok és a szemszéli ráncok. Ez utóbbi ránc kifejlődéséért a túlzott napozás és a szoláriumozás is felelős, ezért néha ezek hatásának kivédésére egyéb plasztikai módszerek igénybevétele is szükségessé válhat.
 
Megoldás: A botoxot eredetileg különböző mozgászavarokban használták kis dózisban, helyileg. A szépségipar is alkalmazza a botoxot. Jellemzően 18-65 év közötti páciensek kérik, azonban az orvos dönti azt el, hogy alkalmazható-e a botox kezelés. Az arc izmaiba fecskendezve a botox megbénítja a mimikai izmokat, és így azok kis mértékben lesznek képesek a bőr ráncolására. A botox hatása csupán időleges, a toxin lebomlásával az izmok újra képesek működni. Hosszan tartó vagy többszöri botox kezelés hatására azonban az izmok gyengülni kezdenek. a botox kezelés ránctalanításra rendkívül elterjedt, gyakran hialuronsavas mélyráncfeltöltéssel kombinálják.
 
Kezelt régiók: Az arc felső harmadát kezeljük botox-szal. Három régiót injekciózunk: glabella (két szemöldök közti függőleges ráncok), vízszintes homlokráncok, és a szemkörnyéki szarkalábak.
 
A botox beavatkozás: Az orvos kicsi injekciókat szúr az arc különböző részein az arcizmokba. A botox beavatkozás előtt meghatározza, hol történjenek ezek a szúrások. A páciensek általában minimális, rövid ideig tartó kényelmetlenséget éreznek csak. A botox kezelés után legkésőbb 1 héten belül láthatóvá válik az eredmény.
 
A botox beavatkozás után:
A botox injekciók beadása után ne végezzünk erős fizikai megterhelést, és 2-4 óráig ne feküdjünk le. Ha Ön hajlamos a véraláfutásokra, ne szedjen be aszpirint vagy hasonló termékeket (Advil, Aleve).
 
Kontraindikációk: terhesség, szoptatás, albuminra (tojás) vagy toxinra való reaktivitás, meglévő motoros neuronbetegés (pl. myasthenia gravis, Eaton-Lambert szindróma, neuropátiák), fertőzés az injekciózott területen, aminoglükozidok együttes adása fokozza a paralízis veszélyét (relatív kontraindikációk). Neuromuscular junction

A botox beavatkozás időtartama, ismétlés: A botox beadása alig 10-15 percet vesz igénybe. Nem szükséges hozzá fájdalomcsillapítás vagy altatás. A botox beadását 4 havonta ismételhetjük.

További információért, időpont egyeztetés végett hívja a 06 20 323 3298-as telefonszámot vagy regisztráljon itt.Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+
Nőgyógyászat
+


Aktuális ajánlatok
Decemberi ajánlatok klinikánkon
Botox kezelés 20 % kedvezménnyel
Hialuronsavas ráncfeltöltés 20 % kedvezménnyel
FTC COG felszívódó szálas arcformázás 20% kedvezmény
Lotus Gynolaser intimlézer kezelés 30% kedvezmény
Mavex Forever kezelés kúra 4+2 akcióban
Szőrtelenítés 50 % kedvezménnyel
Image Skincare enyhébb peelingek 4+2 akció
Image Skincare karácsonyi csomag - 1. kollekció Hidratáló és ragyogó
Image SKincare karácsonyi csomag - 2. kollekció Egyensúly és fehérítés
Image Skincare karácsonyi csomag - 3. kollekció Öregedésgátlás
Image Skincare karácsonyi csomagok - Utazó ajándék válogatás
Magas biztonság és hatásosság a regeneráló orvosi beavatkozások területén
Yana kollagén ital, a bőr újjáépítője
Újdonság! Nelly De Vuyst Biotense arckezelés
Mádai Vivien választása: Scarlet RF arckezelés
Royal Clinics nőgyógyászat a női egészségért
Ünnepi Royal Clinics 150.000 Ft értékű ajándékutalvány
Ünnepi Royal Clinics 100.000 Ft értékű ajándékutalvány
Ünnepi Royal Clinics 80.000 Ft értékű ajándékutalvány
Ünnepi Royal Clinics 50.000 Ft értékű ajándékutalvány


Bejelentkezés
Adja meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahívja Önt konzultációs időpont egyeztetésére.


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2015 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!