Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

Mimikai ráncok

Probléma: A dinamikus, mimikai ráncokat az arcbőrhöz tapadó mimikai izmok hozzák létre. Ezen izmok működésének korlátozásával megakadályozható a ráncképződés, ezt jelenti a botox kezelés. A botox kezelések olyan hatással vannak az izomműködésre, hogy átmenetileg (maximum 3-4 hónapig) blokkolják a kezelt izom összehúzódását. Ezzel a módszerrel kezelhetőek a szemöldök közötti ráncok, a homlokráncok és a szemszéli ráncok. Ez utóbbi ránc kifejlődéséért a túlzott napozás és a szoláriumozás is felelős, ezért néha ezek hatásának kivédésére egyéb plasztikai módszerek igénybevétele is szükségessé válhat.
 
Megoldás: A botoxot eredetileg különböző mozgászavarokban használták kis dózisban, helyileg. A szépségipar is alkalmazza a botoxot. Jellemzően 18-65 év közötti páciensek kérik, azonban az orvos dönti azt el, hogy alkalmazható-e a botox kezelés. Az arc izmaiba fecskendezve a botox megbénítja a mimikai izmokat, és így azok kis mértékben lesznek képesek a bőr ráncolására. A botox hatása csupán időleges, a toxin lebomlásával az izmok újra képesek működni. Hosszan tartó vagy többszöri botox kezelés hatására azonban az izmok gyengülni kezdenek. a botox kezelés ránctalanításra rendkívül elterjedt, gyakran hialuronsavas mélyráncfeltöltéssel kombinálják.
 
Kezelt régiók: Az arc felső harmadát kezeljük botox-szal. Három régiót injekciózunk: glabella (két szemöldök közti függőleges ráncok), vízszintes homlokráncok, és a szemkörnyéki szarkalábak.
 
A botox beavatkozás: Az orvos kicsi injekciókat szúr az arc különböző részein az arcizmokba. A botox beavatkozás előtt meghatározza, hol történjenek ezek a szúrások. A páciensek általában minimális, rövid ideig tartó kényelmetlenséget éreznek csak. A botox kezelés után legkésőbb 1 héten belül láthatóvá válik az eredmény.
 
A botox beavatkozás után:
A botox injekciók beadása után ne végezzünk erős fizikai megterhelést, és 2-4 óráig ne feküdjünk le. Ha Ön hajlamos a véraláfutásokra, ne szedjen be aszpirint vagy hasonló termékeket (Advil, Aleve).
 
Kontraindikációk: terhesség, szoptatás, albuminra (tojás) vagy toxinra való reaktivitás, meglévő motoros neuronbetegés (pl. myasthenia gravis, Eaton-Lambert szindróma, neuropátiák), fertőzés az injekciózott területen, aminoglükozidok együttes adása fokozza a paralízis veszélyét (relatív kontraindikációk). Neuromuscular junction

A botox beavatkozás időtartama, ismétlés: A botox beadása alig 10-15 percet vesz igénybe. Nem szükséges hozzá fájdalomcsillapítás vagy altatás. A botox beadását 4 havonta ismételhetjük.

További információért, időpont egyeztetés végett hívja a 06 20 323 3298-as telefonszámot vagy regisztráljon itt.Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+


Aktuális ajánlatok
Felszívódó szálas arcformázás mellé ajándék botox
Scarlet RF kúra 30% kedvezménnyel
Hialuronsavas töltés 30% kedvezménnyel
Testkezelő kúra ajándékkal
Hush and Hush ajánat
IMAGE Skincare ajánlat
Hush & Hush étrend-kiegészítők szervezetünk egészségéért
Perozin fájdalomcsillapító krém
Felszívódó szálas arcformázás
Hialuronsavas ráncfeltöltés és ajakfeltöltés
Hush & Hush Plant Your Day
Hush & Hush Deeply Rooted 120 kapszula
Hush & Hush Mind Your Mind 60 kapszula
Hush & Hush Time Capsule 60 kapszula
Yana kollagén ital
Csomagajánlatok
KOMBINÁLT FTC SZÁLBEHÚZÁS ÉS TÖLTÉS/BOTOX KEZELŐCSOMAG
CO2 LÉZERES BŐRMEGÚJÍTÁS
FELSZÍVÓDÓ SZÁLAS ARCKONTÚROZÁS (FTC) TAPASZTALT, OKTATÓ ORVOSAINKTÓL
Amit a felszívódó szálas arcformázásról, a Fine Thread Contouringról tudni érdemes
Amit a hialuronsavas feltöltésről tudni érdemes


Bejelentkezés
Adja meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahívja Önt konzultációs időpont egyeztetésére.


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2019 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!