Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

Sylfirm hiperpigmentációs terápia

A Sylfirm mikrotűs berendezés igen hatékonyan kezeli a hiperpigmentációt és a melazmát. Az idősödő fibroblasztoknak szerepe van a melazma, illetve a napkárosodás miatti hiperpigmentáció kialakulásában.A fibroblasztok regenerációján keresztül a Sylfirm eszközt bőrfeszesítésre és tonizálásra használjuk, de a fibroblasztok állapotának javításával csökken a melazma és a hiperpigmentáció. A rádiófrekvenciás mikrotűkkel történő sebgyógyulás által érintett felszíni dermisz érhálózat úgy tűnik, szintén szerephez jut a melazma és a hiperpigmentáció állapotokban, illetve csökkenti az alapmembránban a melanociták számát.

"A Sylfirm a legjobb rádiófrekvenciás eszköz, amivel valaha is dolgoztam a melazma és a hiperpigmentáció kezelés terén, de nem csak melanocitákra hat, hanem a fibroblasztokat és a keringést is javítja.
Azért használom a Sylfirm gépet a melazma és a hiperpigmentáció kezelésére, mert elég hosszúak a tűk és optimálisan szabályozott szöveti hőmérsékletváltozást biztosít a hatékony és biztonságos megoldáshoz. Jómagam 2-3 hetente végzek összesen 3 kezelést (ha a páciens 60 év feletti, akkor 3-5 kezelés is szükséges). Minden egyes kezelésnél jól látható a melazma és a hiperpigmentáció csökkenése. Emellett az utolsó kezelés után 3 hónappal látható a végleges eredmény, a regenerálódott fibroblasztok, a jobb állapotú érhálózat és a melanociták csökkenése által " írja Dr Steven D. Shapiro
(Igazgató, Gardens Bőrgyógyászati és Kozmetikai Sebészeti Központ, Professzor, Miami Egyetem, Dermatológiai és Bőrsebészeti Kar)
 


Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+


Aktuális ajánlatok


Bejelentkezés
Adja meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahívja Önt konzultációs időpont egyeztetésére.


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2019 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!