Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

Kellemes feszesedés

A harmadik ikszen túl a bőrápolás kulcsszavává fokozatosan a feszesítés válik.  Érezzük, ahogy a kollagén és elasztin rostok „elengednek”, a bőr puhább lesz, ezzel párhuzamosan a kontúrok kevésbé élesek, a szarkalábak viszont mélyülnek. Szerencsére egyre több eszköz áll rendelkezésünkre, hogy ezt a folyamatot lelassítsuk, megakasszuk és bőrünket a fiatalkori működési tempóra ösztönözzük. Azzal is tisztában vagyunk, hogy könnyebb a ráncosodást megelőzni, a bőrt karbantartani, mint a már meglévő ráncok megjelenését csökkenteni. Ennek szellemében kezdtem keresgélésbe a világhálón egy hatékony, ugyanakkor fájdalommal nem járó kezelés után. 

Csak semmi kellemetlenség…

A Venus Freeze-t világújdonságként hirdették, elsőre mégis átugrottam, mivel a „Freeze” miatt azt hittem hideg-sokk terápiáról van szó – a hideget pedig nem szeretem. Még szerencse, hogy végül mégiscsak utánanéztem: kiderült, hogy a Venus Freeze elnevezés a ráncok befagyasztására utal és teszi mindezt egy kellemesen meleg energiamátrix segítségével! Irány a Royal Clinics, ahol a módszer vezető- szakértői vesznek kezelésbe – a Venus Freeze-t ugyanis ők hozták be az országba. 

A kedves fogadtatás majd a sminkem eltávolítása után a kezelő zselét simít az arcbőrömre, nyakamra és dekoltázsomra, majd a kellemesen melegedő kezelőfejjel folyamatosan körözve a bőrömön megkezdi a kezelést. Amit érzek, az kellemes meleg, melyet a kezelőfej masszírozó mozdulatai az egész bőrömben egyenletesen eloszlatnak. Várom, hogy mikor következik a szúrós-csípős érzés rész legalábbis valami, ami kizökkent az alfa-állapotból – de szerencsére nem következik! Szinte elalszom, de mivel nem szeretnék egy percet sem elmulasztani, belülről figyelek arra, mit is érzek pontosan. Ahogy közeledik a kezelés vége, olyan érzés, mintha bőrömön feszesítő pakolás lenne – de ezúttal belülről! Kérésemre a kezelő részletesen elmeséli mi is történik:

Tudományos? Fantasztikus!

A multipoláris rádiófrekvencia és pulzáló mágneses mező által létrehozott sűrű energiamátrix kiváltja a rostok összehúzódását, kollagén szintézist és zsírbontást eredményez. Ez az egyetlen technológia, mely a kollagén szintézisét két külön mechanizmussal serkenti, és ennek köszönhetően látványosan és hosszantartó eredményekkel javítja a bőr állapotát.  A kötőszövet feszességének fokozódása mellett a kezelt területen új, egészséges vérerek képződnek, aminek köszönhetően javul a bőr oxigén- és tápanyag-ellátottsága. Hásmechanizmusával a laza bőr kezelése, az arc és nyak ráncainak kezelése, az alakformálás és cellulitkezelés egyaránt rendkívül hatékony – ez utóbbiakhoz egy méretes testkezelő fejet használnak.

A Venus Freeze fájdalommentes, meleg, masszázs-szerű, relaxáló kezelés. A kezelés során tapasztalható bőrpír 1-2 órán belül elmúlik. Feszesítő hatása igen tartós, mert az újonnan képződött kötőszövet képezi a változás alapját.  A legjobb eredményhez 6-8 alkalom javasolt, de én már egy után is úgy éreztem, hogy a bőröm szépen ”összekapta magát”!


A képen a Royal Clinics páciense, Kecskés Korinna szépségkirálynő látható Venus Freeze kezelés közben.

Írta: Fodor Kassai Mónika
Forrás: http://www.ruzsesmas.hu/index.php/smink/1376-kellemes-feszesedesSzolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+


Aktuális ajánlatok


Bejelentkezés
Adja meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahívja Önt konzultációs időpont egyeztetésére.


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2019 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!