Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

Formás formák svájci módra

A Mavex Body Shape Lifting olyan professzionális kezelés, mely megemeli a kontúrokat, intenzíven bontja a zsírt és fokozza a nyirokáramlást: formálja a lábakat, feszesíti a popsit és formálja az alakot.
 

 
mavex_test_szoveges.jpg

 


Két fázis az álomalakért

 

A Body Shape Lifting két fázisa, a drenázs (folyadékelvezetés) -feszesítés valamint a cellulitkezelés egymás váltogatva egészíti ki egymást.

- Drenázs -feszesítés: stimulálja a sejtszintű anyagcserét, aktiválja a zsírbontást, mobilizálja a zsírsavakat, segíti a szervezetből való kiürülésüket. A kezelés lépései: peeling jojoba és méz granulátummal,  masszázs drenázsaktivátor szérummal, drenázsfokozó tekercselés, masszázs feszesítő krémmel.

- Cellulitkezelés: a zsírokat energiává alakítja, segíti a zsírszövet csökkentését, javítja a cellulit megjelenését. A kezelés lépései: peeling jojoba és méz granulátummal, masszázs cellulitaktivátor szérummal, cellulitkezelő tekercselés, masszázs cellulitkezelő krémmel.

A Body Shape Lifting 4 párhuzamos hatásmechanizmussal dolgozik, melyek egymással szinergiában hatnak. Fokozza a sejtszintű anyagcserét, aktiválja a zsírbontó enzimeket, csökkenti a zsírsejtek méretét. Megelőzi a zsírraktározást, serkenti az anyagcserét és a mikrokeringést, a zsírokat energiává alakítja és elősegíti a zsírpárnák csökkentését. Fokozza a bőrszövetek feszességét: a bőr tónusosabbá, feszesebbé és puhábbá válik, a popsi megemelkedik. A kezelés következtében az alak kontúrosabb, a narancsbőr vékonyabb, a zsírlerakódás csökken - a bőr rugalmasabb, feszesebb és tömörebb!

Növények esszenciája

 

A svájci Mavex kozmetikai márka egy természetes termékcsalád, mely gyógynövények, vadon élő növények és nagy magasságban növekvő alpesi növények kézzel válogatott és feldolgozott formáját alkalmazza. A kezelés során használt készítmények természetes bio növényi hatóanyagokat és újgenerációs komplex kozmetikai összetevőket tartalmaz, mint például Stem Cell Complex®, Hydralyse Complex®, Fosfagen Bio Complex®, Helix Fito Bio Complex®, melyek a női test tökéletlenségeit sejtszinten célozva, fókuszáltan szabadulnak fel. 
 

A Mavex termékcsalád tagjait állatokon nem tesztelték. A környezetet és a természetet magas szintű előírásokkal és szigorú minőségbiztosítással védik. Parabének, formaldehid, hozzáadott tartósítószerek, ásványi olaj és paraffin nélkül készülnek. Szépség és wellness kompromisszumok nélkül, svájci minőségben!Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+


Aktuális ajánlatok


Bejelentkezés
Adja meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahívja Önt konzultációs időpont egyeztetésére.


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2019 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!