Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

Zsírolvasztó hadművelet indul!

„Zsírolvasztó injekció – hát az meg micsoda?” Kérdeztem vissza, amikor a klinika vezetője a Royal Clinics világújdonságnak minősülő szolgáltatásait sorolta. „Aqualyx az injekció neve, és helyi zsírpárnák bontására alkalmas. Van neked helyi zsírpárnád?” – kérdezte -  „Csak az van!” vágtam rá. Így történt, hogy egy héttel később a klinika plasztikai sebészére várva, az esélyeimet latolgatva, kevésbé magabiztosan üldögéltem a puha bőrfotelben. Addigra körbejártam a témát és megtudtam, hogy a mikro-zselés oldat a szervezetben természetesen előforduló zsírbontó enzimet tartalmaz, mely lebontja a zsírsejtek falát, a sejtekben lévő zsírsavak pedig így kiszabadulnak. A test nyirokrendszere elszállítja a felszabadult zsírsavakat a vénás rendszeren keresztül, és azok a májon át választódnak ki, vagyis természetes úton kiürülnek a szervezetből. Az Aqualyx hatóanyagot injekciók segítségével juttatja be az orvos közvetlenül a zsírszövetbe.
 
„Nem akarom elhinni, hogy már megint injekciózásra adtam a fejem. Valahogy mindig belefutok ezekbe a tűs kezelésekbe.” – gondoltam, de ekkor nyílt az ajtó és a szélesen mosolygó plasztikai sebész betessékelt. Mohammad Jaberansari doktor valahogy nem nézett ki orvosnak, és ez adott helyzetben valahogy kifejezetten jólesett. Miután nagy komolyan a külső combomra rajzolt két terjedelmes karikát, kezdetét vette a szurkálás.
 
Az elsőt még éreztem, azután semmit. Megmagyarázták: a hatóanyaghoz kevés lidokaint kevertek. 20 perc alatt végeztünk. Ennyit a fájdalomról – gondoltam – de a doki felkészített, hogy este bizony fájni fog, vegyek majd be fájdalomcsillapítót. Persze nem vettem be. Tudni akartam, mennyire fáj, hogy pontosan beszámolhassak kedves Olvasóimnak. Csak egy kicsit fájt, éppen annyira, hogy simán ki lehetett bírni. A beavatkozás késő délután volt – este tízkor már szinte semmit nem éreztem. Érintésre még érzékeny volt a kezelt terület, de másnapra ez is teljesen elmúlt. Diadalittasan számoltam be a doktornak sms-ben, hogy milyen jól sikerült a dolog. Az enyhe duzzanatnak és kipirosodásnak 2 nap múlva nyoma sem maradt. Én már most is kisebbnek látom azt a hájacskát, de fog még kelleni 2-3 kezelés ahhoz, hogy a legjobb hatást érje el a kezelés, amely fantasztikusan ígéretes!
 
A kezelések 21-24 naponta történnek, ennél gyakrabban nem adható be az injekció. A legtöbb esetben a változás a 3-4. alkalom után lesz szembeötlő.
 
Eddig az olyan területekről, ahonnan mozgással és diétával sem tudtunk megszabadulni a zsírtól, csupán zsírleszívással lehetett levarázsolni a fölösleget. Ez pedig meglehetősen drasztikus beavatkozás – hosszú fém kanülökkel szívják ki a zsírszövetet, miközben a környező szövetekben is óhatatlanul roncsolódások keletkeznek. A gyógyulási idő hosszú és a kezelt terület igen fájdalmas, véraláfutásos. Hetekig kell szorító fehérneműt hordani.
 
Az Aqualyx injekció ezzel szemben kíméletes ugyanakkor nagyon hatékony: jól kezeli a toka, a felkarok, a háti redők, a csípő, a derék, a fenék, a belső és külső comb, lovaglónadrág és a térd helyi zsírdepóit, illetve a nyak hátsó részén megjelenő lerakódást. Férfiaknál a mell elzsírosodása esetén is használják.
 
Kíváncsian várom a folytatást, az eredményről természetesen beszámolok!

Írta: Fodor-Kassai Mónika

Forrás:http://ruzsesmas.hu/index.php/wellness/1177-zsirolvaszto-hadmvelet-indul


Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+


Aktuális ajánlatok


Bejelentkezés
Adja meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahívja Önt konzultációs időpont egyeztetésére.


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2019 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!