Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

Zsírolvasztó hadművelet indul!

„Zsírolvasztó injekció – hát az meg micsoda?” Kérdeztem vissza, amikor a klinika vezetője a Royal Clinics világújdonságnak minősülő szolgáltatásait sorolta. „Aqualyx az injekció neve, és helyi zsírpárnák bontására alkalmas. Van neked helyi zsírpárnád?” – kérdezte -  „Csak az van!” vágtam rá. Így történt, hogy egy héttel később a klinika plasztikai sebészére várva, az esélyeimet latolgatva, kevésbé magabiztosan üldögéltem a puha bőrfotelben. Addigra körbejártam a témát és megtudtam, hogy a mikro-zselés oldat a szervezetben természetesen előforduló zsírbontó enzimet tartalmaz, mely lebontja a zsírsejtek falát, a sejtekben lévő zsírsavak pedig így kiszabadulnak. A test nyirokrendszere elszállítja a felszabadult zsírsavakat a vénás rendszeren keresztül, és azok a májon át választódnak ki, vagyis természetes úton kiürülnek a szervezetből. Az Aqualyx hatóanyagot injekciók segítségével juttatja be az orvos közvetlenül a zsírszövetbe.
 
„Nem akarom elhinni, hogy már megint injekciózásra adtam a fejem. Valahogy mindig belefutok ezekbe a tűs kezelésekbe.” – gondoltam, de ekkor nyílt az ajtó és a szélesen mosolygó plasztikai sebész betessékelt. Mohammad Jaberansari doktor valahogy nem nézett ki orvosnak, és ez adott helyzetben valahogy kifejezetten jólesett. Miután nagy komolyan a külső combomra rajzolt két terjedelmes karikát, kezdetét vette a szurkálás.
 
Az elsőt még éreztem, azután semmit. Megmagyarázták: a hatóanyaghoz kevés lidokaint kevertek. 20 perc alatt végeztünk. Ennyit a fájdalomról – gondoltam – de a doki felkészített, hogy este bizony fájni fog, vegyek majd be fájdalomcsillapítót. Persze nem vettem be. Tudni akartam, mennyire fáj, hogy pontosan beszámolhassak kedves Olvasóimnak. Csak egy kicsit fájt, éppen annyira, hogy simán ki lehetett bírni. A beavatkozás késő délután volt – este tízkor már szinte semmit nem éreztem. Érintésre még érzékeny volt a kezelt terület, de másnapra ez is teljesen elmúlt. Diadalittasan számoltam be a doktornak sms-ben, hogy milyen jól sikerült a dolog. Az enyhe duzzanatnak és kipirosodásnak 2 nap múlva nyoma sem maradt. Én már most is kisebbnek látom azt a hájacskát, de fog még kelleni 2-3 kezelés ahhoz, hogy a legjobb hatást érje el a kezelés, amely fantasztikusan ígéretes!
 
A kezelések 21-24 naponta történnek, ennél gyakrabban nem adható be az injekció. A legtöbb esetben a változás a 3-4. alkalom után lesz szembeötlő.
 
Eddig az olyan területekről, ahonnan mozgással és diétával sem tudtunk megszabadulni a zsírtól, csupán zsírleszívással lehetett levarázsolni a fölösleget. Ez pedig meglehetősen drasztikus beavatkozás – hosszú fém kanülökkel szívják ki a zsírszövetet, miközben a környező szövetekben is óhatatlanul roncsolódások keletkeznek. A gyógyulási idő hosszú és a kezelt terület igen fájdalmas, véraláfutásos. Hetekig kell szorító fehérneműt hordani.
 
Az Aqualyx injekció ezzel szemben kíméletes ugyanakkor nagyon hatékony: jól kezeli a toka, a felkarok, a háti redők, a csípő, a derék, a fenék, a belső és külső comb, lovaglónadrág és a térd helyi zsírdepóit, illetve a nyak hátsó részén megjelenő lerakódást. Férfiaknál a mell elzsírosodása esetén is használják.
 
Kíváncsian várom a folytatást, az eredményről természetesen beszámolok!

Írta: Fodor-Kassai Mónika

Forrás:http://ruzsesmas.hu/index.php/wellness/1177-zsirolvaszto-hadmvelet-indul


Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+
Nőgyógyászat
+


Aktuális ajánlatok
Májusi ajánlatok klinikánkon
Anyajegyszűrés 30% kedvezmény
Felszívódó szálas arckezelések mellé 1 régió botox Ajándék
Hialuronsavas dekoltázs megfiatalítás 20% kedvezmény
Gépi testkezelések 40% kedvezmény
Lotus Gynolaser kezelés 20% kedvezmény
Probiotikus vagy feszesítő új Image arckezelés + 1 lapmaszkos kezelés mellé Ajándék Image box 20.000 Ft értékben
Vital C hydrating overnight masque 15% kedvezmény
Ageless Total Pure Hyaluronic filler 15% kedvezmény
Image Skincare új kezelések - hódítanak a maszkok
Új! I MASK PURIFYING PROBIOTIC MASK
Új! I MASK HYDRATING HYDROGEL SHEET MASK
Új! I MASK FIRMING TRANSFORMATION MASK
Új! I MASK ANTI-AGING HYDROGEL SHEET MASK
Újdonság! Perozin fájdalomcsillapító krém
Limitált kiadású Lip meglepetés
Botanical Beauty csomag
Magas biztonság és hatásosság a regeneráló orvosi beavatkozások területén
Újdonság! Nelly De Vuyst Biotense arckezelés
Mádai Vivien választása: Scarlet RF arckezelés


Bejelentkezés
Adja meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahívja Önt konzultációs időpont egyeztetésére.


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2019 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!