Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

Az álmok valóra válnak!

Kamarás Iván választása: ScarLet, frakcionális mikrotűs RF technológia
 
A népszerű színművész, Kamarás Iván örök mozgásban van. Nagyon sokat dolgozik, jelenleg éppen egy olimpiai úszóról szóló filmet forgat Győztes címmel, ahol Lukáts Andor fiatalkori énjét játssza. Színészként és magánemberként is fontosnak tartja az ápolt külsőt, hiszen a vásznon az is látszik, ami talán a valóságban talán ott sincs.
 
„Bevallom, sok meghívást kaptam már különböző kezelésekre, de nem volt bizalmam bennük és férfiként egyik helyen sem éreztem magam kényelmesen. A Royal Clinics orvos-esztétikai központ olyan hely, amelyet a férfiak is látogathatnak anélkül, hogy kényelmetlenül éreznék magukat. Az eredmények pedig önmagukért beszélnek”- mesélte Iván, aki azt is hozzátette, már az első ScarLet kezelés után észrevette a pozitív változást az arcbőrén!
 
„A megfelelő bőrápolás mellett azonban én arra törekszem, hogy az egészséges életmód is a mindennapjaim részévé váljon, amely mind a rendszeres sportban, mind a táplálkozásban megmutatkozik. Mostantól ennek része a Royal Clinics is!”
 
A ScarLet kezelés most valóra váltja álmaid és visszafordítja az idő kerekét!
 
Ez a hatékony fiatalító, frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás eljárás, egyesíti az orvosi rádiófrekvencia korábbi hatásait, mindezt kivételes kezelési pontossággal. Mivel a bőrt közvetlenül melegíti a bőrbe szúrt apró tűkön át, minimalizálja a bőr felszínének sérülését, ezáltal a felépülési idő is minimális. Mikroszkópos szövettani vizsgálatokkal bizonyították, hogy 2-3 kezelés hatására jelentősen fokozódik a kollagén termelődése, és a volumenizáló hatás hosszan tartó. Már a legelső alkalom után látványos a változás, de a teljes hatás hosszabb távon alakul ki. A ScarLet kezelés előnye, hogy egész évben biztonságosan alkalmazható, fiatalkorú (aknés hegek vagy túlzott faggyútermelés, tág pórusok) pácienstől kezdve idősebb korig, a már kialakult problémák orvoslására (megereszkedett, laza, ráncos bőr, hajszálerek, pigmentáció).
 
 
Mitől különleges a kezelés?
A ScarLet kétféle hatékony technológiát ötvöz. A gép a mikrotűs kezelésekhez hasonlóan apró tűszúrásokat ejt a bőrön, mely szúrások a mezoterápiához hasonlóan kollagén indukciót indítanak el. A tűk pici elektródaként is funkcionálnak, és a bőrben különlegesen mélyre
vezetik a rádiófrekvenciát, azonnali és hosszú távú eredményt biztosítva. Az eljárás speciális a maga nemében, mert a bőr mélyén fejti ki maximális
hatását úgy, hogy a bőr legfelső, látható rétegének épségére eközben minimális hatással bír.  A változást belülről, alulról éri el, mellékhatások nélkül, rövid felépülési idővel.
 
 • Azonnali és hosszan tartó hatást egyaránt biztosít Minden életkorban és minden bőrtípusra alkalmazható
 • Kiválóan kontúrozza az arcot, állvonalat, javítja a laza szemhéjat
 • Marionett- és nazolabiális-redő kezelésére is tökéletes

 
A kezelés hatásai:
 • növeli a szövetek volumenét
 • egyenletesebb bőrfelszínt biztosít
 • csökkenti a ráncokat
 • feszesít
 • a kisebb hegeket elhalványítja
 • összehúzza a pórusokat
 • csökkenti a faggyútermelést
 • kezeli a tágult ereket, a kipirosodást
 • halványítja a pigmentációt
Mely testterületeken alkalmazható?
arc, nyak, dekoltázs, kézfej, könyök, térd, felkar, hát, has


Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+


Aktuális ajánlatok


Bejelentkezés
Adja meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahívja Önt konzultációs időpont egyeztetésére.


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2019 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!