Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

Végleges szőrtelenítés DPC-vel

Az elmúlt évtizedben mind a nők, mind a férfiak körében egyre inkább a kevesebb szőr vált trendivé, legyen szó hónaljról, intim területekről, vagy a test más felületeiről. A tartós szőrtelenítési technikák között a legjobban bizonyított és leginkább elterjedtebb megoldások a lézeres szőrtelenítés és a villanófényes (angolul: intense light therapy, rövidítve IPL) kezelés.
 
Ezek a technológiák a szőrtüsző koagulálását, azaz fehérjéinek kicsapódását, így a szőrtüsző életképtelenségét váltják ki a koncentrált fényenergia segítségével. Az intenzív fény célzottan és szelektíven csak a szőrtüszőbe vezetődik. A kezelésekre 1-3 havonta kerül sor, minimális kényelmetlenség és mellékhatás (a bőr átmeneti kipirosodása a kezelt területen) mellett.
 
 
Az úgynevezett dinamikus pulzus kontroll (angolul: Dynamic Pulse Control, rövidítve DPC) megoldás az IPL technológia továbbfejlesztett, legmodernebb változata, mely az alábbi pluszt nyújtja az IPL gépekhez képest:
 
Dinamikus Pulzus Kontroll
A dinamikus pulzus kontroll szabályozó rendszert a még fokozottabb biztonságosság és hatékonyság érdekében fejlesztették ki. Szinte valamennyi bőrtípuson és szőrtípuson alkalmazható, szélesebb körben, mint a korábbi IPL rendszerek. A fénypulzusok időtartamának szabályozásán túl (melyet az eddigi megoldások is biztosítottak), még a pulzus leadásának alakja, formája is állítható, az adott szőrtípus szerint. Ez teszi azt lehetővé, hogy a világos bőrű és a kevesebb pigmentet tartalmazó és/vagy vékonyabb szőrszálakkal kezelt páciensek jobban tolerálják a magasabb energia beállításokat (esetükben erre van szükség), illetve a sötét és vastag szőrszálak minimálisan agresszív energia beállítás mellett is biztonsággal kezelhetőek (hiszen náluk nagy az esély arra, hogy a sötétebb bőr is elnyeli a fényt a sötét szőrök mellett).
 
A DPC funkcióval lehetővé válik, hogy a kezelést a páciens bőre, szőrének színe és a szőrszálak vastagsága alapján beállított paraméterek szerint végezzük, így a kezelés teljes mértékben személyre szabott és biztonságos.
 
Kontakthűtés
A speciális tervezésnek köszönhetően a kezelések kényelmesebbé váltak, mint a korábbi IPL megoldások. A gép képes 5C körüli hőmérsékleten tartani az epidermiszt a kezelés alatt, még nagyobb területek (pl. lábszár vagy hát) esetén is. Ez a beépített hűtőfunkció tovább növeli a biztonságosságot, a páciens kényelemérzetét fokozza, mert a hideg egyfajta fájdalomcsillapítóként hat.
 
Az eredmények
A DPC kezelések eredményessége kiváló, a páciensek bizalommal kérik a további területek tartós szőrtelenítését is. A Royal Clinics orvos-esztétikai központ 2 éves garanciát vállal az elért szőrtelenítési eredmények fenntartására.
 


Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+


Aktuális ajánlatok


Bejelentkezés
Adja meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahívja Önt konzultációs időpont egyeztetésére.


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2019 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!