Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
IMAGE Skincare újdonságok
Emelkedj magasabb szintre kifinomult formuláinkkal és a többszörösen szabadalmazott technológiával, melyek felgyorsítják a bőr megjelenésének látható változását.
A természetes egyensúly ígérete a bőrápolásban
Sokan esküsznek mindarra, ami bio, természetes, organikus és nélkülöz mindenféle adalékanyagot. A tudatos és természetes bőrápolási rutin kialakítása igen izgalmas, de nem mindig egyszerű feladat, hiszen meg kell tanulni kiigazodni a piacon jelen lévő termékek között és megtalálni a legmegfelelőbb termékcsaládot bőrünk igényeinek megfelelően.
Beindult a karácsonyi roham, hogy fogom magam csúcsformába hozni?
Isten hozott december, már nagyon vártalak! Persze vegyes érzéseim vannak veled kapcsolatban: már alig várom a közös süti-sütéseket a gyerekekkel – még akkor is, ha a maszatos kezecskék végeláthatatlan takarítással jutalmaznak majd.
Legyen meghitt az ünnep és tökéletes az ajándék!
A karácsonyra való készülődés része a megfelelő ajándékok kiválasztása szeretteinknek. Mindenki azt szeretné, ha családtagjai, barátai pontosan azt az ajándékot bonthatnák ki a fa alatt, amelyre igazán vágynak, de mégse kelljen órákat eltölteni a zsúfolt bevásárlóközpontokban tanácstalanul, elveszve a nagy kínálat közepette.
Sylfirm hiperpigmentációs terápia
A Sylfirm mikrotűs berendezés igen hatékonyan kezeli a hiperpigmentációt és a melazmát. Az idősödő fibroblasztoknak szerepe van a melazma, illetve a napkárosodás miatti hiperpigmentáció kialakulásában.
A fiatalabb és hosszabb élet elixírje
A tiszta étkezés, az egészséges életmód egyre többünket foglalkoztatja. Ki ne szeretné, ha önmaga és szerettei is szép kort érnének meg egészségben és fiatalosan? Önbizalommal teli önképünkhöz nagyban hozzájárul, hogy hány évesnek látnak bennünket mások, vonzóak vagyunk-e és sugárzik-e rólunk, hogy bizony, mi kicsattanó egészségnek örvendünk.
7 tipp 7 bőrproblémára
Gyulladt, foltos, száraz vagy éppen zsíros? A leggyakoribb bőrünkkel kapcsolatos nyári panaszokra kínálunk megoldást!
Megfelelő fényvédelemmel élvezhető a napozás
A nap sugarai serkentik az anyagcserét, azaz felgyorsítják a vérkeringést és a méregtelenítő folyamatokat, hámképző hatásuknál fogva elősegítik a sebgyógyulást, ingerlik a mátrixsejteket így gyorsabban nő a haj és a köröm. Ezen felül fertőtlenítő hatásúak, javítják a zsíros, pattanásos bőr állapotát, és jó közérzetet biztosítanak.
Csatlakoztunk a Global Wellness Day kezdeményezéshez
GWD egy társadalmi kezdeményezés minden kereskedelmi célzat nélkül. Célja, felhívni az emberek figyelmét a tartalmas, teljes értékű élet fontosságára. Arra, hogy ha csak egy nap erejéig is, de tartsunk egy kis szünetet, hagyjuk magunk mögött a napi stresszt és a rossz szokásokat!
Szépségnap az Egyszülős Központban - Fontos az ÉNidő egy anya életében is!
Az Egyszülős Központ anyák napi aktivitása teltházzal és fergeteges sikerrel zárult most szombaton. Az esemény kiemelt támogatójaként a Royal Clinics orvos-esztétikai központ termékcsomagokkal halmozta el a szépülni vágyó anyákat, és mindenki élményekkel tele térhetett haza.
Egyedülálló Szépségnap a Royal Clinics támogatásával
A Royal Clinics és az Egyszülős Központ közös ANYÁK NAPI szépségnapja 2019. május 11-én 10:00 és 16:00 között várja azokat az egyedülálló édesanyákat, akiknek a hétköznapokban nem jut idejük egy kicsit magukkal törődni. A nap során lehetőség nyílik a Royal Clinics kezelései közül többel megismerkedni és kipróbálni.
Hódítanak a maszkok, és mi imádjuk ezt a bőrápolási trendet
Állj készen az új, többszörös hatású pakolásokra, melyek megerősítik, fiatalítják a bőrt és fokozzák természetes ragyogását! A többezer Instagram maszkos és pakolásos szelfi is bizonyítja, hogy ez a bőrápolási trend valóban szárnyal.
Tájékoztatás költözésről
Idén 10 éves lett a Royal Clinics, és úgy döntöttünk, hogy az elmúlt 10 év jó tapasztalata, a klinika kimagasló működése, egyre jobb hírneve, a Páciensek nagyfokú bizalma és hűsége, munkatársaink elkötelezettsége, az elkövetkezendő évekre vonatkozó pozitív jövőképünk, mind-mind hozzájárult ahhoz, hogy elérkezettnek lássuk az időt a klinika tulajdonát képező ingatlan megvásárlására.
Ezt teszi a tél a bőrünkkel- tippek, javaslatok a túléléshez
A fűtéssel a lakás és munkahelyek levegője nagyon szárazzá válik. A bőrön keresztül ilyenkor nő a vízvesztés, megborul a normális barrier- azaz a bőr védőfunkciója-, és egyrészt kiszárad, másrészt viszketés indul.
A tökéletes bőr csak egy pumpálásnyira van
Mi a legkézenfekvőbb, ha makulátlan arcbőrre vágyunk? Természetesen az, ha egy erős fedést adó alapozót vetünk latba – maszk hatás nélkül!
NELLY DE VUYST BIOTENSE ARCKEZELÉS
A Nelly De Vuyst márka legújabb fejlesztésű termékcsaládja a BIOTENSE, mely kifejlesztésénél a legerősebb bio hatóanyagokat válogatták össze, melyek a legújabb hatóanyag-szállító rendszerrel működő öregedésgátlók és hidratálók, és alapjukat a COSMOS® tanúsított biomimetikus növényi mikroszférák képezik.
Leltár a bőr mélyén
Bőrdiagnosztikára épp olyan rendszeresen kellene eljárnunk, mint mondjuk tüdőszűrésre, hiszen a bőrünk állapota, igényei folyamatosan változnak. A bőrdiagnosztikai készülék segítségével objektív képet kaphatunk bőrünk állapotáról.
Mádai Vivien választása: Scarlet RF arckezelés
Mikroszkópos szövettani vizsgálatokkal bizonyították, hogy 2-3 Scarlet kezelés hatására jelentősen fokozódik a kollagén termelődése, és a volumenizáló hatás hosszan tartó. Már a legelső alkalom után látványos a változás, de a teljes hatás hosszabb távon alakul ki.
A Nemzet Szépe Szépségverseny
A Nemzet Szépe/Miss Nation az első magyar alapítású nemzetközi szépségverseny. A Nemzet Szépe szépségéről a Royal Clinics gondoskodik.
NEKED IS LEHET FESZES HASAD, COMBOD A NYARALÁSIG!
Hacsak nem a jövő héten utazunk el nyaralni, még van időnk az év nagy részében takarásban lévő testtájaink feszesítésére! Amikor a rádiófrekvenciát tűszúrásokkal ötvöző, a bőr mélyéig hatoló feszesítésről beszélünk, egyből a ráncok csökkentésére, vagyis az arcra asszociálunk.
VARÁZSFONALAKKAL FIATALODHATUNK
Ugye nagyszerű lenne, ha egy tündér arckontúrjainkat mesebeli varázsfonalakkal húzná vissza a régi helyükre? Ha arcvonásainkat villámgyorsan és fájdalommentesen megemelné, ráncainkat elsimítaná?
HAJHULLÁS ELLEN PROFESSZIONÁLIS KEZELÉS
Tavasszal sokan szembesülünk az intenzívebb hajhullással, ez természetes jelenség. Ha azonban nemcsak időszakosan ritkulnak a hajszálaink, ne hagyjuk annyiban! Megjelenésünk fontos része dús és egészséges hajkoronánk, amely fiatalságot sugároz és magabiztosságot ad a viselőjének. Éppen ezért a hajritkulással nem könnyű szembenézni, akár pszichés zavarhoz is vezethet, így érdemes minél hamarabb elejét venni.
IMAGE SKINCARE SIKERGYANÚS ÚJDONSÁGOK
A kozmetikai iparág egyik leginnovatívabb márkája, az Image Skincare az idei évben is az immár hagyománnyá vált Worldwide Launch Party keretében mutatta be a szakma és a sajtó képviselőinek termékújdonságait. A világ legnagyobb bőrápolási rendezvénye világszerte több, mint 60 országban 20 000 vendég részvételével kerül megrendezésre.
KOLLAGÉNITAL- TÉNYLEG CSODASZER?
Időről-időre felbukkan egy új hatóanyag, amely alapjaiban rengeti meg a szépségipart. Ilyen aktuális üdvöske a kollagén, mégpedig táplálék kiegészítő formájában. Bár a krémek, szérumok a bőröregedést vizsgáló kutatásoknak, az új hatóanyagoknak és a dinamikusan fejlődő technológiának köszönhetően egyre többet tudnak, valójában még mindig nem képesek eljutni a bőr mélyebb rétegeibe.
ÍGY SZABADULJ MEG A TOKÁTÓL!
Több ok is állhat a toka kialakulásának hátterében – például a genetika, hízás vagy a bőr megereszkedése. Sokunk életét megkeseríti ez a makacs probléma, amit csak kisebb-nagyobb beavatkozás segítségével lehet eltüntetni.
A BŐRÁPOLÁS SEJTSZINTŰ MEGKÖZELÍTÉSE
Letisztult, gyógyszertári krémekre hajazó tégelyek és tubusok, egyszerű elnevezések, színkódos csomagolás jellemzi az új trendet képviselő arcápolókat – és nem ez az egyetlen, amiben lényegesen különböznek megszokott krémjeinktől.
A NŐI EGÉSZSÉG MEGŐRZÉSÉNEK KÉT FONTOS PILLÉRE
Fontos lenne, hogy mi nők jobban figyeljünk magunkra, óvjuk meg az egészségünket – nemcsak a magunk, de családunk, a partnerünk vagy majdani gyermekünk érdekében is! Noha tisztában vagyunk vele, hogy a legnagyobb érték az egészség, rendszerint csak akkor fordulunk orvoshoz, ha már baj van. Pedig egészségünket legnagyobb mértékben éppen azok a kórokozók veszélyeztetik, amelyek eleinte nem okoznak tüneteket és többnyire azok a betegségek a legsúlyosabbak, amik kezdeti fázisban nem járnak fájdalommal.
PÁRNÁZZUK ALÁ AZ ARCBŐRÜNKET!
Természetes dolog, hogy mindenki puha tapintású és ragyogó bőrre vágyik, ahogyan az is, hogy az idő kerekét is szeretnénk kicsit visszaforgatni, és a régi vonásainkat visszanyerni. Ennek érdekében sok mindent meg is teszünk: krémezünk lelkesen, néha eljutunk a kozmetikushoz is, de a kezelések eredménye hamar elillan, és egy idő után már kevésnek tűnik.
ÚJÉVI FOGADALMAM: JÖVŐRE SZEBB LESZEK!
Helytállunk a munkahelyünkön, helytállunk otthon és közben próbáljuk utolérni magunkat… Miközben egyik év rohan a másik után, a ránk nehezedő teher nem lesz kevesebb, és ezzel együtt a ráncaink száma sem.
6 NYOMÓS ÉRV A TŰS ARCFIATALÍTÁS MELLETT
Egy bizonyos kor felett mindenki szeretne fiatalabb arcbőrt, de természetesen megszenvedni nem szeretnénk miatta. Szerencsére nem is kell!
Szőrmentesítés pro és kontra
Érdemes-e belevágni a végleges szőrtelenítésbe vagy maradjunk inkább a megszokott átmeneti megoldásoknál? Körüljártuk a témát!
A retinol az új hialuronsav
Ha olyan makacs bőrproblémákkal küzdünk, mint pigmentfoltok, ráncok, megereszkedett bőr, vagy pattanások utáni piros foltok, akkor érdemes megpróbálkozni a retinollal.
Hidratálás a bőr legmélyén
Ha a legfontosabb tényezőt kellene megnevezni, amitől az arcbőr fiatalosan néz ki, az a hidratáltsági szint, azaz a bőr víztartalma lenne! Egy új módszer segítségével a bőrt vízzel párnázhatjuk alá!
A tökéletes bőr csak egy pumpálásnyira van!
Mi a legkézenfekvőbb, ha makulátlan arcbőrre vágyunk? Természetesen az, ha egy erős fedést adó alapozót vetünk latba – maszk hatás nélkül!
SZUPER-ANTIOXIDÁNSOKKAL AZ EGÉSZSÉG FENNTARTÁSÁÉRT
Az antioxidánsok nagyon sokfélék lehetnek, vannak köztük természetes eredetűek és szintetikusak is. A közös tulajdonságuk az, hogy felveszik a harcot a szabadgyökökkel szemben, egyfajta védőpajzsot alkotnak és hatástalanítják őket. A szabadgyökök által okozott károsodás számos betegség forrása és az öregedésért is felelősségre vonható.
Volite kezelés a hosszan tartó hidratálásért
Szeretné bőre rugalmasságát, hidratáltságát, feszességét helyreállítani egyetlen kezeléssel?
High-tech lapmaszkkal a fiatalabb arcbőrért
Professzionális biomolekuláris hidrogél maszk kezeléssel szépülhetünk! A professzionális kozmetikumok világának legdinamikusabban fejlődő márkája, a floridai IMAGE Skincare lapmaszk újdonságai zselés állaguknál fogva valódi újdonságot jelentenek a maszkok kategóriájában.
Belkyra és viszlát toka
A Belkyra az áll alatti zsírszövet bontására és a bőr feszesítésére szolgáló injekció, melyet az Allergán cég FDA engedéllyel szabadalmaztatott.
Image Skincare új termékek
Az Image Skincare márka a 2017-es év tavaszán is újdonságokkal készült a termékek elkötelezett használóinak. Nézzük meg, idén milyen termékekkel kápráztattak el bennünket!
FORMÁS ALAK, FESZES BŐR MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁGGAL
Az esztétikai kezelések jövőjét a legjobban bevált módszerek továbbfejlesztése mellett a különféle hatékony technológiák ötvözése jelenti. A jövő pedig már el is érkezett a Maximus TriLipo kezelések formájában, melyek a nem invazív alakformálás és bőrfeszesítés legfejlettebb megoldását képviselik!
Image Skincare I Prime
Image Skincare I PRIME Ez az átfogóan ápoló gél tökéletesen előkészíti a bőrt. Csökkenti a mély ráncok és vonalak megjelenését.
Arclifting szike nélkül az ebédszünetben
A klasszikus, szike segítségével végzett arclifting alternatívájaként bemutatott fókuszált ultrahanggal végzett bőrfeszesítő kezelés a bőrfiatalító eljárások új üdvöskéje. Számos közismert bőrgyógyász állítja, hogy a nem-invazív technológiák közt a HIFU (High Intensity Focused Ultrasonic) a leghatékonyabb módszer a bőr feszesítésére, a szemöldök emelésére, a ráncok csökkentésére, a toka és a nyak emelésére.
Sikeres fogyás, rásegítéssel!
Sajnos mindannyian tapasztalhattuk, hogy a testsúlyból határozottan nehezebb leadni, mint felszedni. Sőt, vannak helyek, ahonnan szinte lehetetlen…Az apránként, szinte észrevétlenül ránk rakódott súlyfelesleg elleni küzdelem még a legelszántabbak számára is gyakran lehetetlen küldetés. Ráadásul nem mindegy, hogyan fogyunk: ha azt szeretnénk, hogy testünk feszes legyen és maradjon elegendő erőnk és energiánk a mindennapokhoz a zsírból kell leadnunk, nem a fehérjékből.
Ránckisimítás: botox kontra hialuronsavas töltők
Még a bőrünk számára optimális hidratálókrém kiválasztása sem egyszerű döntés, hát még a legmegfelelőbb arcfiatalító beavatkozásé! A legnépszerűbb orvos-esztétikai kezelések listájának élén jó ideje a botox és a hialuronsavas ráncfeltöltés áll. Ennek megfelelően rengeteg információ fellelhető ezekben a témákban az interneten. Ám nem egyszerű eligazodni köztük, ha arra keressük a választ, hogy adott esetben melyik eljárás hatékonyabb egy-egy ránc elleni küzdelemben, illetve milyen gyártmányú, milyen márkájú anyagot érdemes beadatni.
Új év, új bőr
Az év végi rohanás, az ünnepekkel járó felfokozott tempó, a nagy evés-ivás-pörgés után eljött a lassulás, méregtelenítés, bőrmegújítás ideje. A magunkra szánt idő kamatostul megtérül! Az év végével járó stressz, a napfény hiánya, a vitaminokban szegényebb étrend a tél derekára megteszi hatását és a tükörből visszaköszönő látvány nem túl bíztató: a fénytelen, fáradt arcbőr, elmélyülő karikák és ráncok egyértelmű jelét adják az extra törődés hiányának.
Sima bőr, egyenes orr, dús ajkak –feltöltés magasfokon
A hialuronsavas töltőanyagoknak immár az 5. generációja jelent meg a hazai piacon is, mely a tudományos fejlesztéseknek köszönhetően nemcsak többet tud, de tartósabb és biztonságosabb is a korábbiaknál.
Az intim fiatalság forrása
Sajnos az idő nem kíméli egyetlen porcikánkat sem. Ahogyan az arcbőr megereszkedik, a kontúrok elmosódnak, úgy gyengül a kötőszövet a test minden pontján. Az arcbőrünket hatóanyagokkal, kezelésekkel ösztönözzük a támasztószövet megerősítésére, testünk körvonalait sporttal, az izmok megerősítésével igyekszünk formában tartani. De mi történik a szemek elől rejtve maradó testrészeinkkel?
Formás formák svájci módra
A legújabb svájci testkezelés, a Mavex Body Shape Lifting a legfejlettebb és leginnovatívabb kozmetikai technológiákat egyesíti, a svájci Alpokból származó értékes növények hatóanyagaival. Hogy milyen lenne egy testkezelés egy tökéletes világban? Egyszerre szabadítana meg a cellulittól és a helyi zsírlerakódásoktól, feszesebbé tenné a testkontúrokat és formásabbá az alakot. Bár a világ messze nem tökéletes, de a tökéletes testkezelés már megérkezett!
Kipróbáltam: Mavex Forever arckezelés
Forever young – csendült fel lelki füleimben a sláger, miközben a svájci Mavex professzionális kozmetikai márka Forever névre keresztelt kezelésére készültem, melynek sava-borsa a csodálatos hatású ganoderma gomba. S hogy mitől olyan csodás ez az összetevő? Nos, alaposan utánanéztem! A Ganoderma gombafajt (Pecsétviaszgomba) a távol-keleten a hosszú élet és fiatalság forrásának tartják és a keleti medicina több mint 4000 éve alkalmazza különleges gyógyhatása miatt.
Bőrápolási tippek télre
Talán végre megérkezik a hó, és vele együtt a mínuszok is. Beköszönt az az időjárás, amikor még jobban oda kell figyelnünk a bőrre. Ilyenkor nem csak az orcánk lesz rózsásan piros a hidegben, hanem sajnos jön a kényelmetlenül száraz bőr érzete az arcon, kezeken és még a lábfejen is. Van, akinél ez még erősebben, akár ekcéma formájában jelenik meg. Ismerős? Nézzük meg, milyen tippekkel élhetjük túl ezt az időszakot.
Dizájnerpeelingek
A Royal Clinics Image I Peel peelingjei forradalmian új koncepciót valósítanak meg: a személyre szabható peelingekét. Minden egyes peeling a páciensre szabott, éppúgy, mint a couture, azaz a dizájner divat. Egyedi és minden tekintetben illeszkedik a bőrhöz és a kezelni kívánt problémához. A klinikai dizájner peelingek kiindulása az exkluzív bio aloe vera gél alap. Ehhez került hozzá a piacon jelenleg egyedülálló módon a többféle komplex, melyek együttesen a hámlasztó savkoncentráció növelése nélkül fokozzák a peelingek hatékonyságát: őssejtes fiatalító, fehérítő, ráncsimító, méregtelenítő, védő, energetizáló, hidratáló hatóanyagok.
Szépüljön jelentős kedvezményekkel!
MEGÉRKEZTEK! A Royal Clinics orvos-esztétikai központ kártya rendszerében Ön számos szolgáltatásunkat veheti igénybe jelentős kedvezménnyel, illetve díjmentesen, még akkor is, ha első alkalommal látogat el hozzánk! Kártyájával kedvezményesen vehet igénybe bőrterápiás- és alakformáló kezeléseket, bőrgyógyászati beavatkozásokat, engedménnyel vásárolhat professzionális kozmetikumokat, ezenfelül díjmentes szűréseket és nagymértékű kúrakedvezményeket biztosítunk Önnek.
Dr. Marc Ronert, az Image Skincare vállalat elnökének írása az oxigénnel kombinált arckezelésről
Köztudott, hogy az oxigén az életben maradáshoz szükséges elem.
Kellemes feszesedés
A harmadik ikszen túl a bőrápolás kulcsszavává fokozatosan a feszesítés válik.
Ráncfeltöltés hozott anyagból
A Biofiller nem egyszerűen töltőanyag, hanem sokkal több annál! Bőrünk számára a megfiatalodás valódi forrása
Zsírolvasztó hadművelet indul!
Aqualyx az injekció neve, és helyi zsírpárnák bontására alkalmas.
Miért lehet szükséged orrplasztikára?
Orrplasztikára nem csupán esztétikai, hanem egészügyi okok végett is szükséged lehet.
Az álmok valóra válnak!
Kamarás Iván választása: ScarLet, frakcionális mikrotűs RF technológia
Mit NE tegyünk a bőrünkkel?
Sok-sok jó tanácsot olvashatunk arról, hogyan ápoljuk a bőrt. Melyek azok a hibák, melyeket nem szabad elkövetnünk?
A végleges szőrtelenítésről
Tudtad, hogy a szőrtelenítő kezelés megkezdése előtt kizárólag borotvát lehet használni?
Bőrkorrigáló, bőrvédő és gyógyító?
Tudjuk, hogy az arcbőr védelméhez a megfelelő alapozó használata nagyban hozzájárul.
Végleges szőrtelenítés DPC-vel
Az elmúlt évtizedben mind a nők, mind a férfiak körében egyre inkább a kevesebb szőr vált trendivé.
Az őszi bőrápolás aranyszabályai
Az ősz a legtökéletesebb időszak a regenerálódásra, megújulásra...
Őszi bőrmegújító szépségkezelések
Ősszel érdemes ismét több figyelmet fordítanunk bőrünk karbantartására.
A végleges szőrtelenítésről
Kérdések és válaszok a végleges szőrtelenítésről
Modern férfi és a plasztika beavatkozás
Azaz az egyszerűen követhető szépségápolási terv
Gyanús anyajegyek?- Figyelj oda rájuk
Anyajegyekkel mindannyian rendelkezünk, a rendszeres szűrésről azonban sokan megfeledkeznek.
Ügyeljünk a folyékony kalóriákra!
Nagy melegben több folyadékot kell innunk!
Saját vérével szépül Keresztes Ildikó
Keresztes Ildikó is kipróbálta a Drakula terápiát
A 7 legfontosabb napozási aranyszabály
Szeretnél hatékonyan védekezni a káros sugarak ellen?
A rozácea alattomos bőrbetegség – Ismerd fel időben!
Az egyszerű bőrpírral kezdődő rozácea sok ember életét megkeseríti.
Növekedési faktorok és őssejtek
Növekedési faktorok és őssejtek – vajon hogyan szolgálják a szépítészet céljait?
3 legnépszerűbb szépségkezelés
A modern kozmetika újításai nem csak termékekben, de kezelések terén is megmutatkoznak.
Jó minőségű mikrotűs rollerek
Miről ismerhetjük fel a jó minőségű mikrotűs rollereket?
Útmutató végleges szőrtelenítéshez
Az ősz nemcsak a regenerálódásra a legjobb időszak, hanem arra is, hogy a végleges szőrtelenítést is elvégezzük.
Pataki Zita szépségtippjei
Úgy gondolom, a szépség, az egy nagyon összetett és relatív fogalom...
Royal Clinics gyémánt gyűrű nyertes
Schmuck ékszer nyeremény, amely Vendégeink között lett kisorsolva.
Pataki Zita életmódtippjei
Heti háromszor edzek, ha van energiám és időm, akkor természetesen többször is...
Újdonságok
A Royal Clinics orvos-esztétikai központ folyamatosan a legújabb vívmányokat állítja az Ön szolgálatába!
5 szépségtipp őszre
Biztosan mindenki tisztában van azzal, hogy teljesen mások a szépségápolási szabályok nyáron, mint ősszel.
Én is szép vagyok!
Lakatos Márk Én is szép vagyok című átalakító műsora a Royal Clinics szponzorálásában
Napozási tanácsok
Napozási tanácsok, amelyeket érdemes megfogadnod! Így barnulhatsz okosan a szakértő szerint
Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+


Aktuális ajánlatok


Bejelentkezés
Adja meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahívja Önt konzultációs időpont egyeztetésére.


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2019 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!