Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

Amit a hialuronsavas feltöltésről tudni érdemes

 

Mindenki puha tapintású és ragyogó bőrre vágyik, illetve szeretné megtartani fiatalos arcvonásait. Az idő kerekét azonban visszafele nem igazán lehet forgatni, hacsak nem vállalkozunk kipróbálni egy teljesen természetes bőrfiatalító módszert, mint a hialuronsavas ráncfeltöltés, hiszen a hialuronsavas töltőanyagok hatóanyaga a bőrben természetesen is előforduló vízmegkötő anyag. 

Mi történik a konzultáción?

Az első konzultáció alkalmával szakorvosunk széleskörű tájékoztatást ad a kezelésről, felméri a kezelendő problémát, komplex kezelési és költségtervet készít, megválaszolja a felmerülő kérdéseket, kiegészítő kezeléseket és otthonápolási termékeket is javasolhat a végeredmény fokozása érdekében.

Hogyan készüljön fel a kezelésre?

A kezelés előtt különösebb előkészület nem szükséges, de bizonyos gyógyszerek befolyásolhatják a kezelést. Tájékoztatni kell a kezelést végző szakembert, ha a Páciens véralvadásgátló gyógyszert szed, illetve a rendszeresen és a kezelést megelőzően szedett gyógyszerekről is mindenképp érdemes szót ejteni.

Hogyan zajlik a hialuronsavas feltöltés?

A hialuronsavas feltöltés néhány tűszúrásnyi beavatkozás. Az egész művelet nagyjából 20 percet vesz igénybe, természetesen a kezelt felület nagyságától függően. A feltöltés helyi érzéstelenítésben történik, így a fájdalomérzet minimálisra csökkenthető.

Van-e felépülési idő és mi a teendő a kezelés után?

A kezelést követően bőrpír keletkezhet, amely feszítő érzéssel társulhat, esetleg kicsit megduzzad a kezelt terület, de ezek a tünetek maguktól elmúlnak. A kezelés után azonnal visszatérhetünk a munkába. A legfontosabb, hogy ne masszírozzuk otthon a kezelt területet, ne nyomkodjuk, illetve kerüljük a szoláriumot.


Milyen eredményre lehet számítani a hialuronsavas feltöltés után?

A ráncfeltöltők pótolják a hiányzó volument, kitöltik a bőrfelszín alatt a ránc által okozott mélyedést, a hatás gyakorlatilag a rövid kezelés után azonnal látható.

A töltőanyagok az elmélyülő orr-ajak barázda feltöltésére, valamint a száj környéki ráncok kezelésében hasznosak. Emellett az arc és az ajkak valamint a kézfej bőrének volumenvesztése, elvékonyodása orvosolható a beinjektálásukkal. A kezelés tartóssága egyéntől függően 8-12 hónap is lehet.Jelentkezzen az ajánlatra!
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

Adatvédelmi hozzájárulás
A Royal Clinics Orvos - Esztétikai Központ a jelen weboldal és az ott felkínált szolgáltatások használata során a 2001. évi
CVIII törvény rendelkezéseinek figyelembe vételével tárolja és kezeli a személyes adatokat.
Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+


Aktuális ajánlatok


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2015 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!