Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

Amit a felszívódó szálas arcformázásról, a Fine Thread Contouringról tudni érdemes

 

Az öregedés jelei a kor előrehaladtával elsőként az arcon jelennek meg. 35 éves kor felett bőrünk drasztikusan lazábbá és petyhüdté válik. Érthető azonban, hogy még nem biztos, hogy készen állunk műtéti beavatkozásra, amennyire csak tudjuk, igyekszünk életmódunkkal, illetve non invazív módon késleltetni az idő múlásának jól felismerhető nyomait. A legjobb módszer a rugalmasságát vesztett bőr nem műtéti kezelésére a felszívódó szálas arcformázás, más néven szálbehúzás. A megereszkedett arcbőr megemelkedik, az arcon megjelenő ráncok kisimulnak, a nyak bőre ismét feszessé válik.

Mi történik a konzultáción?

Az első konzultáció alkalmával szakorvosunk széleskörű tájékoztatást ad a kezelésről, felméri a kezelendő problémát, komplex kezelési és költségtervet készít, megválaszolja a felmerülő kérdéseket, kiegészítő kezeléseket és otthonápolási termékeket is javasolhat a végeredmény fokozása érdekében.

Hogyan készüljön fel a kezelésre?

Az eredményes kezelés és a gyors regenerálódás elősegítése érdekében kerülje a dohányzást és bizonyos gyógyszerek fogyasztását, igyon sok folyadékot és szedjen vitaminokat, a C-vitamin, a szelén és a cink kedvező hatással bír a beavatkozás előtt.

Hogyan zajlik a Fine Thread Contouring eljárás?

Az eljáráshoz nagyon vékony tűt és a tűhöz fűzött biológiai úton felszívódó szálakat használunk. A kezelés megkezdése előtt lidocainnal érzéstelenítjük a bőrt. A vékony tűt a bőrbe, megfelelő, pontosan meghatározott helyekre szúrjuk. A tűt kihúzzuk, a szál viszont a bőrben marad. Alapszálak esetén általában 60 szál a kezdő mennyiség, 30-30 vékony szál az arc két oldalán. A szálak fokozzák a kollagén termelést, jól megemelik az arc megereszkedett szöveteit, így javul az arc kontúrja és visszatér a fiatalosabb arcforma. 

Van-e felépülési idő és mi a teendő a kezelés után?

Felépülési idő nincs, a kezelés végeztével vissza lehet térni a mindennapokhoz. Enyhe duzzanat, bőrpír, bevérzés felléphet, de pár nap után elmúlik magától. A megerőltető fizikai munkát, edzést, a szoláriumozást, szaunázást és napozást a beavatkozást követő első héten érdemes kerülni.

Milyen eredményre lehet számítani a felszívódó szálas arcformázás után?

A szálbehúzásnak köszönhetően az arcbőr rugalmassá, feszesebbé válik, petyhüdtsége megszűnik, eltűnnek a mély ráncok, az arckontúrok határozottabbá válnak. A szálbehúzás eredménye már a kezelés után látszódik, viszont a tényleges végeredményre még egy-két hónapot kell várni. Az egyik legtartósabb arcfiatalító non invazív kezelés, hiszen akár 2 évig is fennmarad a hatás!Jelentkezzen az ajánlatra!
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

Adatvédelmi hozzájárulás
A Royal Clinics Orvos - Esztétikai Központ a jelen weboldal és az ott felkínált szolgáltatások használata során a 2001. évi
CVIII törvény rendelkezéseinek figyelembe vételével tárolja és kezeli a személyes adatokat.
Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+


Aktuális ajánlatok


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2015 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!