Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

CO2 LÉZERES ARCKEZELÉS 20% KEDVEZMÉNNYEL

 
Megújult arcbőr, évekkel fiatalabb megjelenés, csúcstechnológia prémium minőségben a lenyűgöző eredményekért: frakcionált CO2 lézeres arckezelés.
 
A frakcionális CO2 lézerkezelés megoldást hozhat a bőrfiatalításban, a bőr felületmegújításában, csökkenti és egyes esetekben teljesen megszünteti a finom ráncokat, a mélyebb ráncokat javítja, korrigálja a nap által okozott károkat, az öregkori pigmentációt, az aknés hegeket és a hiperpigmentációt. 
 
Hogyan történik a CO2 lézeres arckezelés?
 

Az apró lézersugarak mikroszkopikus oszlopok módjára jutnak be a bőr mélyebb rétegeibe. A képződő hő erőteljes regenerálódást, a bőrt feszesen tartó kollagénrostok termelődését váltja ki. A bőr belülről fiatalodik, és a speciális beállításoknak köszönhetően gyorsabban gyógyul. Az eredmény természetes, fokozatosan alakul ki és hosszan tartó. 

Ezzel az eljárással csak egyes bőrzónákat kezelünk, a bőr többi része érintetlen marad. Ez miért jó? Azért, mert az érintetlen bőrrészek segítségével a gyógyulási idő szignifikánsan lecsökken a hagyományos teljes lézeres kezeléshez hasonlítva, ahol a bőr teljes felületét éri a fototermolízis.

Az abszolút hatás érdekében érdemes ismételni a a CO2 lézeres kezelést, kb. 4 hetes időközönként. A kezelések száma 1-5 alkalom lehet, egyéntől függően. 

 Jelentkezzen az ajánlatra!
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

Adatvédelmi hozzájárulás
A Royal Clinics Orvos - Esztétikai Központ a jelen weboldal és az ott felkínált szolgáltatások használata során a 2001. évi
CVIII törvény rendelkezéseinek figyelembe vételével tárolja és kezeli a személyes adatokat.
Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+
Nőgyógyászat
+


Aktuális ajánlatok


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2015 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!