Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

Regeneráló őszi kezelések 20% kedvezménnyel

 
Hozzuk helyre a nyári bőrkárokat! A nap káros sugarai, a tikkasztó hőség és a dehidratáltság mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az őszt elérve arcbőrünk elveszíti tündöklését, és szüksége van a regenerációra. Őszi regeneráló, problémamegoldó kezeléseink nagy segítséget nyújtanak a napkárosodott bőrnek.

Image Skincare arckezelésekkel a makulátlan bőrért
 
Egy átfogó arckezelési sorozattal szép eredményeket érhetünk el a bőr egyenletes pigmentáltságának és megjelenésének érdekében - és nem csupán a foltjaink, de ráncaink is visszavonulót fújnak, és bőrünk ismét üde, fiatalos és ragyogó lesz!
 
A Royal Clinics Image Skincare peelingjei forradalmian új koncepciót valósítanak meg: a személyre szabható peelingekét. Minden egyes peeling a páciensre szabott, éppúgy, mint a dizájner divat. A klinikai dizájner peelingek kiindulása az exkluzív bio aloe vera gél alap. Ehhez adják hozzá a páciens számára megfelelő összetevőket: nagy hatékonyságú fiatalító, fehérítő, ráncsimító, méregtelenítő, védő, energetizáló, hidratáló hatóanyag komplexeket - amelyikre csak szüksége van a bőrének. Mivel az Image peelingek személyre szabva készülnek, az eredmények kimagaslóak.Nelly De Vuyst gyógykozmetikai kezelésekkel a hatékony regenerációért

A Nelly De Vuyst kezeléseink során a bőr középső rétegébe, az irharétegbe hatolunk be, ahol a különböző folyamatok, mint az öregedés is zajlanak. Ez azért lényeges, mert, ha csak bőrünk felső rétegét érik a különböző kezelések, hatóanyagok, azok csak minimális szinten képesek leszívódni a belsőbb rétegekbe és a kívánt jótékony hatást kifejteni, arról nem is beszélve, hogy a hámréteg folyamatosan cserélődik, elhal és ilyenkor sajnos vele együtt a különböző készítmények hatóanyagai is távoznak. Csak az irharétegben végzett kezelésekkel lehet stimuláló, serkentő bőrfiatalító, méregtelenítő hatást elérni. A kezelés segítségével hatékonyan, külső beavatkozás és fájdalom nélkül szabadulhat meg tartósan a bőr különböző problémáitól.


Jelentkezzen az ajánlatra!
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

Adatvédelmi hozzájárulás
A Royal Clinics Orvos - Esztétikai Központ a jelen weboldal és az ott felkínált szolgáltatások használata során a 2001. évi
CVIII törvény rendelkezéseinek figyelembe vételével tárolja és kezeli a személyes adatokat.
Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+
Nőgyógyászat
+


Aktuális ajánlatok


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2015 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!