Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

Hush & Hush étrend-kiegészítők szervezetünk egészségéért

 

Vásároljon kedvezménnyel
Hush & Hush étrend-kiegészítőket klinikánkon!TimeCapsule
 

Védje szervezetét belülről ezzel a formulával, mely visszafordítja az idősödés jeleit és megelőzi a további károkat. Áttörő formula antioxidánsokkal, aminosavakkal és Clean Clinical VitaminsTM vitaminokkal, mely véd a külső agresszorokkal szemben és tetőtől-talpig regenerál a fiatalosabb megjelenésért.

 

DeeplyRooted
 

Erősíti a meggyengült, károsodott vagy a normál növekedésnek ellenálló tincseket. Ez a napi nutraceutikáliai termék megteremti a tökéletes alapot az erősebb, hosszabb és vastagabb hajszálakhoz, a Clean Clinical VitaminsTM vitaminok, az aminosavak, valamint a növényi- és gyümölcskivonatok segítségével.

 

MindYourMind
 

Ez a gazdag nutraceutikáliai termék csillapítja az elmét, a testet és a lelket. Bizonyítottan hatásos növények csökkentik a stresszt, a fejben lévő zűrzavart, a hatásos alvástámogató anyagok segítik az elalvást és a tartós alvást, így a “jó éjszakát” kívánság valóra válik.
 

PlantYourDay
 

Bio tökproteinnel, szuperzöldekkel, szuperételekkel, szupergyümölcsökkel, rengeteg antioxidánssal, bizonyítottan hatásos gyógynövényekkel, pre- és probiotikumokkal, rosttal és Clean Clinical Vitamins™ vitaminokkal készült, erőteljes növényi alapú formula, mely felébreszti az érzékeket és revitalizálja a testet, hogy jól induljon a nap. A pH kiegyenlítő és lúgosító formula érezhetően energiával tölti fel a szervezetet.

 

Most 5.000 Ft-tal hozzájárulunk a vásárláshoz amennyiben 2 db Hush & Hush terméket vásárol!
 
Az ajánlat kizárólag a Hush & Hush étrend-kiegészítő termékekre vonatkozik március 20-ig!
 
A nyitva tartásunk a rendeletekhez fog igazodni ebben a kritikus időszakban, így amennyiben úgy dönt, hogy szeretné a termékeket, de nem kíván bejönni értük, most díjmentesen kipostázzuk!
 
Vigyázzunk egymásra! Erősítsük meg szervezetünk védekezőképességét! 

 

 Jelentkezzen az ajánlatra!
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

Adatvédelmi hozzájárulás
A Royal Clinics Orvos - Esztétikai Központ a jelen weboldal és az ott felkínált szolgáltatások használata során a 2001. évi
CVIII törvény rendelkezéseinek figyelembe vételével tárolja és kezeli a személyes adatokat.
Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+


Aktuális ajánlatok


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2015 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!