Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

Alidya cellulitbontó injekciós kúra 4+2

 

Aki valaha vágott már bele cellulit elleni küzdelembe, az megtapasztalhatta, mennyire makacs problémáról is van szó. Az újabbnál újabb kencék és kezelések egészen mostanáig sajnos többnyire csupán mérsékelt sikert hoztak, de végre megjelent a fény az alagút végén!

Pasquale Motolese olasz plasztikai sebész professzor ugyanis behatóan tanulmányozta a cellulit anatómiáját és keletkezésének okait, végül új felfedezéseit egy rendkívül hatékony csodafegyverben kamatoztatta: kifejlesztette az Alidya cellulitbontó injekciót.

Az Alidya speciális és egyedülálló összetétele egyszerre kezeli a cellulitot kiváltó okokat: az elégtelen mikrokeringést, a lerakódott toxinokat, a szöveti károsodást. Megköti a lerakódott méreganyagokat, lúgosít, fokozza a szövetek nyirokkeringését és javítja a szövet szerkezetét.  A hatóanyagot apró szúrások formájában (pici tűvel vagy mezoterápiás pisztollyal), 4-6 mm mélységbe juttatják. A kívánt eredmény eléréséhez szükséges kezelések száma egyéntől és a cellulit fokától függően 7 - 12 alkalom.

Az eddigi tapasztalatok alapján a páciensek csaknem 100%-os elégedettségről számolnak be.

A kúra végeztével 30 nap múlva egy fenntartó injekciózás javasolt, amellyel tartóssá tehetjük az elért eredményt. A kúra évenként ismételhető, a kezelés eredményei gépi nyomásterápiás kezeléssel fokozhatóak.

A megadott kedvezményes összeg 6 alkalom Alidya kezelés, kezelésenként 1 ampullára vonatkozik. Amennyiben a kezelés száma vagy a flehasznált ampulla száma eltér, akkor további fizetés szükséges recepciónkon a kezelés után.Jelentkezzen az ajánlatra!
VÁLASZTHATÓ LEHETŐSÉG:
Online, előre szeretném kifizetni bankkártyával
Fizetendő ebben az esetben: 80000 Ft
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

Adatvédelmi hozzájárulás
A Royal Clinics Orvos - Esztétikai Központ a jelen weboldal és az ott felkínált szolgáltatások használata során a 2001. évi
CVIII törvény rendelkezéseinek figyelembe vételével tárolja és kezeli a személyes adatokat.
Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+
Nőgyógyászat
+


Aktuális ajánlatok


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2015 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!