Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

Nyári kezelések

 

Amint kitör a forró nyár, megcsap bennünket a szabadság mámora és jellemzően lelazulunk. Ilyenkor sok mindenre kevesebb figyelmet fordítunk – többek közt az arcbőrünk karbantartására. A tükörből visszaköszönő bronzos arcszín és a napsugaraktól felszabaduló endorfinok együttes hatására ugyanis szebbnek látjuk a világot és nem gondolkodunk lazaságunk következményein.  Pedig az arcbőrnek nyáron éppen hogy még nagyobb szüksége van a törődésre, mivel a napsugárzás, a magas hőmérséklet, a klóros víz vagy éppen a sós tengervíz fokozottan szárítja, erősen igénybe veszi! 

Most 16.800 Ft helyett 12.990 Ft-ért vehetőek igénybe nyári kezeléseink!
 

Image Ormedic nyári kezelés – a stresszes bőr egyensúlyának visszaállítását szolgálja. A papaya, ananász, mangó kivonatával dúsított bio és orvosi erősségű hatóanyagok feladata a fáradt, fénytelen bőr helyreállítása. A nem-kémiai peeling természetes módon regenerál és nyugtat a bio -összetevők segítségével.
 

Image The Max nyári kezelés  – a  maximális öregedésgátlás és luxus hidratálás érdekében a leghatékonyabb növényi őssejteket, peptideket és új formájú C-vitamint juttat a bőrbe. Maximális korrekciót, megelőzést és táplálást nyújt még a legigényesebb bőrnek is. Jelentkezzen az ajánlatra!
VÁLASZTHATÓ LEHETŐSÉG:
Online, előre szeretném kifizetni bankkártyával
Fizetendő ebben az esetben: 12990 Ft
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

Adatvédelmi hozzájárulás
A Royal Clinics Orvos - Esztétikai Központ a jelen weboldal és az ott felkínált szolgáltatások használata során a 2001. évi
CVIII törvény rendelkezéseinek figyelembe vételével tárolja és kezeli a személyes adatokat.
Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+
Nőgyógyászat
+


Aktuális ajánlatok


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2015 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!