Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

Gépi testkezelések 40% kedvezmény

 

A karcsú, feszes, jól definiált test esztétikailag szép, és az egészség és vitalitás jut róla eszünkbe. A helyesen arányos test a stabilitás, az egyensúly jelképe. Sajnos ez az egyensúly gyakran felborul, helyi zsírlerakódások, cellulit, ödémásodás szól bele testünk természetes formájába.

A Royal Clinics gépi kezelései személyre szabottan, átfogóan és abszolút hatékonysággal kezelik a fenti problémát. Az innovatív, multidiszciplináris kezelőprogramok, melyek rendszerint többféle technika és módszer ötvözéséből állnak össze, valóban a megoldásra fókuszálnak. A központ hihetetlenül tágas gépparkja egyedülálló lehetőséget kínál a Royal Clinics-et felkereső páciensek számára abban, hogy a program valóban személyre szabott, nem pedig sémaszerű és egysíkú legyen.

Kérjen konzultációs időpontot és beszélje át szakértőinkkel, hogy mely program felelne meg leginkább igényeinek, elvárásainak, időbeosztásának, életmódjának.Jelentkezzen az ajánlatra!
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

Adatvédelmi hozzájárulás
A Royal Clinics Orvos - Esztétikai Központ a jelen weboldal és az ott felkínált szolgáltatások használata során a 2001. évi
CVIII törvény rendelkezéseinek figyelembe vételével tárolja és kezeli a személyes adatokat.
Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+
Nőgyógyászat
+


Aktuális ajánlatok


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2015 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!