Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

PDO Thread - felszívódó szálas arcformázás -20%

 
PDO Thread újdonságok a tartós és természetes végeredményért
 
A felszívódó szálas arcformázás egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban is. Köszönhető annak, hogy rendkívül látványos a fiatalító hatása, de mégis természetes a végeredmény, illetve igencsak tartós. A beavatkozás nem jár jelentős fájdalommal és gyógyulási idővel, így a munkától sem kell távol maradni.
 
Az újdonságok megálmodói
 
Az N-Finders Co., Ltd. folyamatosan bizonyítja a regeneratív orvoslás piacán betöltött vezető szerepét, mind lokálisan, mind pedig globálisan. Klinikai vizsgálatok biztosítják alkalmazásaik öregedésgátló, fiatalító és fájdalomkezelő tudományos alapjait. Emellett K&F központjuk a humán terápiás és regeneratív megoldások továbbfejlesztésére összpontosít. Két piacvezető újdonságuk, az N-FIX és az N-SCAFFOLD szálak, melyek az elsők között a Royal Clinics orvos-esztétikai központban kerültek bevezetésre, erős arcliftinget biztosítanak:
 
N-FIX – a legfeszesebb és legerősebb rögzítés
 
Az N-Fix prémium belső COG szál, azaz többirányú, duplán vágott fogas PDO szálról van szó, mely erősen megfogja a szövetet. Az N-Fix hosszan tart, ez az erős rögzítő szál speciális, egyedülálló, újfajta „sculpt” technológiával készül.
 
Erőteljes lifting hatás, így a teljes arcon, az orcákat és az állvonalat is beleértve használható, illetve a test feszesítésére is kiválóan alkalmazható.

 
N-SCAFFOLD – kiemelkedő sejtregenerálódás
 
Az N-SCAFFOLD szál olyan fejlett termék, mely az N-Finders cég széleskörű kutatásának eredményeként született meg. Ezt a szálat több vékony szál sodrásával hozták létre. Bár a megjelenése komplex, alkalmazása biztonsággal és nagy hatékonysággal használható.
 
Az N-SCAFFOLD szál mintegy alap vázként szolgál a kezelt célterületen. A sebgyógyulási folyamat során megjelenő fibrin tölti ki a PDO közti réseket és többféle regeneráló faktort vonz a területére. A regenerálódó sejtek könnyedén vándorolnak és osztódnak. A regenerálódási folyamattal érintett sejtek kifejtik hatásukat a célterületen és az inmmunválasz eredményeképpen további sejteket és faktorokat vonzanak oda.

 
Az N-SCAFFOLD szálak hatásai:
 
- bőrfeszesítés
- neokollagenezis
- neovaszkularizáció
- növekedési faktorok szintjének emelkedése
- lipolízis és cellulitcsökkentés
- rostos hidak képződése
- bőrfiatalítás és bőrfehérítés
- általános bőrregenerálódás
 
Felhasználási területei:
 
- arclifting
- mély ráncok
- Marionett redő
- nazolabiális redő
- szemöldökemelés
- bőrfeszesítés
- nyaki ráncok
 


Jelentkezzen az ajánlatra!
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

Adatvédelmi hozzájárulás
A Royal Clinics Orvos - Esztétikai Központ a jelen weboldal és az ott felkínált szolgáltatások használata során a 2001. évi
CVIII törvény rendelkezéseinek figyelembe vételével tárolja és kezeli a személyes adatokat.
Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+
Nőgyógyászat
+


Aktuális ajánlatok


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2015 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!