Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

Dermarolleres kollagénindukciós arckezelés 30% kedvezménnyel

Az arcon, nyakon és dekoltázson alkalmazott Dermaroller kezelés látványos változást eredményez: a tűszúrásokkal végzett eljárások évekkel fiatalabb megjelenést tesznek lehetővé természetes végeredménnyel.


 

A bőr természetes regeneráló folyamatait serkentő kollagén indukciós terápia következtében hosszabb távon a bőr visszanyeri feszességét, fiatalos megjelenését. Az így megnyitott csatornákon keresztül a bevitt hatóanyagok is mélyebbre jutnak. A tűhengeres Dermaroller kezelés a Royal Clinics orvos-esztétikai központban nem jár fájdalommal, mivel helyi érzéstelenítésben történik.
 
A korszerű bőrfiatalító módszerek és hatóanyagok szinte kivétel nélkül a bőr saját biológiai folyamatainak serkentésén, a sejtszintű építő folyamatok stimulálásán alapulnak: vagyis a bőrt belülről építik újjá. Bőrünk feszességében legfontosabb szerepet a kollagén- és elasztinrostok játsszák, célunk tehát a kollagén- és az elasztin termelés serkentése. Pontosan ezt a célt szolgálja a bőrben mikroszkópikus méretű sérülések létrehozása, aminek legegyszerűbb eszköze a tű. A kollagén indukciós terápia – vagyis kollagéntermelést serkentő terápia - eszköze egy kis henger, az úgynevezett Dermaroller, amiből sok apró tű áll ki. A bőrön görgetve a Dermaroller mikrosérülések ezreit hozza létre, melyek a bőr regenerációs, öngyógyító képességét felpörgetik. A Dermaroller kezelés tehát a természetes eljárások közé tartozik, mivel a tűszúrások a bőr saját biológiai folyamatait serkentik.
 
A gyógyulási folyamat a kollagén- és elasztin termelés fokozódásával jár együtt. A Dermaroller kezelés során bevitt koncentrált hatóanyagok is mélyebbre jutnak, így belülről táplálják a bőrt. 0,2-től 2 mm-es tűhosszig végeznek kezeléseket, 1 milliméternél hosszabbal már csak orvos kezelhet. A több kezelésből álló terápia akne hegek, ráncok, pigmentfoltok, striák és cellulit valamint hajhullás ellen is javasolt. A helyi érzéstelenítésben történő Dermaroller kezelés csupán enyhe bőrpírt okoz, mely egy órán belül elmúlik. A Royal Clinics orvos-esztétikai központ a legnagyobb tapasztalattal és szakértelemmel rendelkező szakembereket biztosítja, hogy az Ön kezelése maximálisan hatékony és biztonságos legyen, hiszen a mottónknak megfelelően az Ön bőre, a mi felelősségünk! Konzultációs időpont egyeztetéséhez és a speciális ajánlat igénybevételéhez keressen bennünket elérhetőségeinken.


Jelentkezzen az ajánlatra!
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

Adatvédelmi hozzájárulás
A Royal Clinics Orvos - Esztétikai Központ a jelen weboldal és az ott felkínált szolgáltatások használata során a 2001. évi
CVIII törvény rendelkezéseinek figyelembe vételével tárolja és kezeli a személyes adatokat.
Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+
Nőgyógyászat
+


Aktuális ajánlatok
Royal Clinics szépségnap november 23-án
Novemberi ajánlatok klinikánkon
CO2 lézeres arckezelés 20% kedvezménnyel
Belkyra tokabontó injekció 20% kedvezmény
Szőrtelenítés 50 % kedvezménnyel
Dermarolleres kollagénindukciós arckezelés 30% kedvezménnyel
Image Skincare enyhébb peelingek 4+2 akció
November hónap terméke: Ageless total overnight retinol masque 20% kedvezmény
Image Skincare karácsonyi csomag - 1. kollekció Hidratáló és ragyogó
Image SKincare karácsonyi csomag - 2. kollekció Egyensúly és fehérítés
Image Skincare karácsonyi csomag - 3. kollekció Öregedésgátlás
Image Skincare karácsonyi csomagok - Utazó ajándék válogatás
Magas biztonság és hatásosság a regeneráló orvosi beavatkozások területén
Yana kollagén ital, a bőr újjáépítője
Újdonság! Nelly De Vuyst Biotense arckezelés
Mádai Vivien választása: Scarlet RF arckezelés
Royal Clinics nőgyógyászat a női egészségért


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2015 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!