Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

Image Skincare enyhébb peelingek 4+2 akció

 
 
A peeling (kémiai hámlasztás) egyszerre több problémára is megoldást jelent: a ráncok és a foltok elhalványulnak, az aknék is eltűnnek! Az eredmény azonnali és látványos, fiatalosan ragyogó arcbőr!
 
A kémiai peeling a bőr felületének megújítását illetve hámlasztását jelenti. A peeling által a bőrsejtek újratermelődését gyorsítjuk fel, a kezelés eredményeképpen szervezetünk több kollagént termel.  A kúrakezelések során eddzük a bőrt, melynek hatására a tartószerkezete megerősödik. A bőr megújulásával a ráncok és a pigmentfoltok elhalványodnak, az aknék eltűnnek. Hogy az Ön bőrének melyik a legmegfelelőbb peeling a klinikánkon alkalmazott számos eljárás közül, szakértőnk segít eldönteni a díjmentes konzultáció során! 

 
FELSZÍNI PEELINGEK
 
Ormedic Lift
 
A papaya, ananász, mangó kivonatával dúsított bio és orvosi erősségű hatóanyagok célja a fáradt, fénytelen, stresszes bőr egyensúlyának visszaállítása. Ez a nem-kémiai peeling természetes módon regenerál, állít helyre és nyugtat a bio összetevők segítségével.
 
Signature Face Lift
 
A négy rétegben felvitt forradalmi kezelés már egy alkalommal megváltoztatja a bőr megjelenését. Az extrém fiatalítást a C-vitamin legkifinomultabb változatával és magas koncentrációjával biztosítja. A glikolsav és a kíméletes, de erős enzimek felgyorsítják a sejtmegújulást, ragyogóvá és feszessé változtatják a bőrt már egy kezeléssel.
 
 
A kúrák 6 kezelésből állnak, melyeket 2 hetente végzünk.

Most 4+2 akcióban! Egy kezelés ára 18.800 Ft, az ajánlatban a 6 kezelést 112.800 Ft helyett 75.200 Ft-ért vásárolhatja meg nálunk.
 
 


Jelentkezzen az ajánlatra!
VÁLASZTHATÓ LEHETŐSÉG:
Online, előre szeretném kifizetni bankkártyával
Fizetendő ebben az esetben: 75200 Ft
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

Adatvédelmi hozzájárulás
A Royal Clinics Orvos - Esztétikai Központ a jelen weboldal és az ott felkínált szolgáltatások használata során a 2001. évi
CVIII törvény rendelkezéseinek figyelembe vételével tárolja és kezeli a személyes adatokat.
Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+
Nőgyógyászat
+


Aktuális ajánlatok


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2015 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!