Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

Látványos változás Dermalax Deep hialuronsavas feltöltéssel


A ráncfeltöltés az egyik leggyorsabb látványos eredményt biztosító kezelés – nem csoda, hogy a legkeresettebb esztétikai kezelések közé tartozik. A mélyebb redőkbe fecskedezett hialuronsav magához vonzza a nedvességet, ezáltal kitölti a barázdákat, kisimítja a bőrfelszínt és hidratálja a bőrt. A feltöltéssel végzett ránctalanítás azonnal évekkel fiatalabb megjelenést eredményez.
 

Miért érdemes hialuronsavat használni a feltöltéshez?


A hialuronsav a szervezetben természetesen előforduló anyag, mely vízmegkötő szerepet tölt be. Saját súlyának akár 1000-szeresét is képes megkötni víz formájában. A hialuronsav támogatja a kollagén regenerálódását, hidratálja a bőrt és még a bőr immunrendszerében játszik szerepet: véd a jó- és rosszindulatú szövetszaporulatok képződése ellen.
 

Csakhogy, ahogyan idősödünk, úgy csökken szervezetünkben a hialuronsav mennyisége és a bőr veszít rugalmasságából. Ezért érdemes pótlása mellett dönteni.

Mire kell figyelni?

Arra, hogy bár a hialuronsav kiváló vízmegkötő és szövetbarát tulajdonsággal bír, a szervezet gyorsan felszívja a bőrbe injektált anyagot. Ahhoz, hogy a ránc  tartósan feltöltött legyen és a feltöltés hosszú időn át megtartsa formáját, a hialuronsavat kémiailag módosítani kell, ez lesz a keresztkötéses hialuronsav. A keresztkötés kialakításakor a hialuronsav folyékony állagúból gél állagúra változik és ellenáll a bontó enzimeknek valamint a reaktív oxigénnek. Minél több a keresztkötés, annál tartósabb a töltőanyag és annál tartósabb a kezelés.
 

A Royal Clinics orvos-esztétikai központban használt  Dermalax™ nem állati eredetű, keresztkötéses hialuronsavas töltőanyag, mely volument biztosít az arcszövetnek, csökkenti a ráncok és redők láthatóságát, visszaadja a sima bőrt.  A Dermalax™ csak a legmagasabb tisztaságú, bio-fermentációs eredetű hialuronsavat tartalmazza. A magas viszkozitás és elaszticitás a Dermalax töltőanyagok egyik legfontosabb kimagasló tulajdonsága, mely azonnali és hosszantartó volument biztosít. A páciensek azonnal és hosszan elégedettek az eredménnyel. A Dermalax stabil és konzisztens gélstruktúrája lehetővé teszi a könnyű, sima injekciózást, mely mind az orvos, mind a páciens számára könnyebbé és kényelmesebbé teszi a beavatkozást. A hialuronsavas ráncfeltöltés eredménye: természetes volumen, természetes megjelenés.
 

A Royal Clinics orvos-esztétikai központ a legnagyobb tapasztalattal és szakértelemmel rendelkező szakembereket biztosítja, hogy az Ön kezelése maximálisan hatékony és biztonságos legyen, hiszen a mottónknak megfelelően az Ön bőre, a mi felelősségünk!
 

Konzultációs időpont egyeztetéséhez és a speciális ajánlat igénybevételéhez keressen bennünket a Royal Clinics orvos-esztétikai központ elérhetőségein. 



Jelentkezzen az ajánlatra!
Adatvédelmi hozzájárulás
A Royal Clinics Orvos - Esztétikai Központ a jelen weboldal és az ott felkínált szolgáltatások használata során a 2001. évi
CVIII törvény rendelkezéseinek figyelembe vételével tárolja és kezeli a személyes adatokat.
Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+
Nőgyógyászat
+


Aktuális ajánlatok
Februári ajánlatok klinikánkon
Február hónap termékei: Image Skincare MD - orvosi hatékonyság
Yana kollagén ital, a bőr újjáépítője
Ageless total overnight retinol masque
Iluma intense brightening exfoliating powder
I Beauty brow and lash enhancement serum
Image Skincare lapmaszkok
Image Skincare fényvédők
Calluspeelinggel a puha és ápolt talpakért
Nyári kezelések a hidratált és ragyogóan szép arcbőrért
Az Image Skincare márka új fényvédői
Biomolekuláris lapmaszkos kezelés
Image Skincare I Conceal alapozó
Ormedic Lip Pink Limited Edition
Image Skincare Gro-Medic Hair Loss sampont
LOTUS Gynolaser – az intim fiatalság titka
Ne hagyjon esélyt a bőrráknak!
Látványos változás Dermalax Deep hialuronsavas feltöltéssel
E-Clip gépi bőrfeszesítés intenzíven fókuszált ultrahanggal
Fine Thread Contouring - Arclifting felszívódó szálakkal
Új doktornővel bővült a Royal Clinics orvos-esztétikai központ bőrgyógyászata


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2015 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!