Az Ön bőre, a mi felelősségünk!
Az Ön bőre, a mi felelősségünk!

AJÁNLATOK

Januári ajánlatok klinikánkon
Januárban is azokkal az ajánlatokkal várjuk kedves Pácienseinket, amelyeket biztosan szeretne igénybe venni az év elején.
Január hónap terméke: Image Skincare I Conceal alapozó
Image Skincare I Conceal alapozó, mely tökéletes fedést biztosít, vízálló és véd a káros napsugárzással szemben is.
Lotus Gynolaser intimlézer kezelés 30% kedvezmény
A Fraxis LOTUS GynoLaser, a legmodernebb CO2 frakcionális lézeres berendezés most egy speciális fej segítségével lehetővé teszi az intim területek megfiatalítását is az inkontinencia, hüvelyszárazság és az atrófia azonnali kezelése mellett!
Szőrtelenítés 50 % kedvezménnyel
Szabaduljon meg véglegesen a legkínosabb helyeken megjelenő szőrszálaktól. Csúcstechnológiás, egyéni paraméterekhez állítható DPC villanófényes kezeléssel egyedülállóan eredményes kezelést kínálunk Önnek.
Image Skincare enyhébb peelingek 4+2 akció
A peeling (kémiai hámlasztás) egyszerre több problémára is megoldást jelent: a ráncok és a foltok elhalványulnak, az aknék is eltűnnek! Az eredmény azonnali és látványos, fiatalosan ragyogó arcbőr!
Magas biztonság és hatásosság a regeneráló orvosi beavatkozások területén
A felszívódó szálas arcformázás egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban is. Köszönhető annak, hogy rendkívül látványos a fiatalító hatása, de mégis természetes a végeredmény, illetve igencsak tartós.
Yana kollagén ital, a bőr újjáépítője
A Yana kollagén ital napi használata megfiatalítja, revitalizálja és ragyogóvá varázsolja a bőrt.
Újdonság! Nelly De Vuyst Biotense arckezelés
A legerősebb bio hatóanyagokat válogattuk össze, melyek a legújabb hatóanyag-szállító rendszerrel működő öregedésgátlók és hidratálók, és alapjukat a COSMOS® tanúsított biomimetikus növényi mikroszférák képezik.
Mádai Vivien választása: Scarlet RF arckezelés
Mikroszkópos szövettani vizsgálatokkal bizonyították, hogy 2-3 Scarlet kezelés hatására jelentősen fokozódik a kollagén termelődése, és a volumenizáló hatás hosszan tartó. Már a legelső alkalom után látványos a változás, de a teljes hatás hosszabb távon alakul ki.
Royal Clinics nőgyógyászat a női egészségért
A Royal Clinics nőgyógyászatának elsődleges célkitűzése a női egészség fenntartása és a nőgyógyászati betegségek megelőzése, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a szűrővizsgálatok fontosságának szélesebb körben való elterjesztésére, a betegségek megelőzését szolgáló preventív jellegű ultrahangos vizsgálatokra.
Szolgáltatásaink
Bőrgyógyászat
+
Arckezelések
+
Testkezelések
+
Plasztikai sebészet
+
Végleges szőrtelenítés
+
Nőgyógyászat
+


Aktuális ajánlatok


ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Copyright © 2015 ROYAL CLINICS orvos-esztétikai központ
Az oldalon megjelenő képek, videók, információk a Royal Clinics orvos-esztétikai központ tulajdonát képezik!